Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Balatoni előzetes

Mindig igyekeztem nagy feneket keríteni. Igazából pont, hogy nem, ez most más. A hírverésre céloztam a kerítéssel. Nem tudom észre vetted-e a különleges, szépre csiszolt, egyedi színekkel díszített kivitelezést, mely fajtájával szöges ellentétben, elkerítés helyett bekeríteni próbál a szó körülvesz, átölel értelmében. Arra gondoltam, csepegtetek némi infót, ilyetén formán elültetve kedvet, időt adva a ráhangolódásra, no meg a szervezésre. Nevezzük előszezonnak a nyári tábor tudnivalóival kapcsolatban. Lesz még részletes, eltorlaszolt árnyékos helyekre világító, feltáró, megengedő, hívogató. Világéletemben azon törtem magam, hogy eloszlassam a téveszmét, miszerint a szünet, nem egyenlő a pihenés láblógató semmittevésével. A lógatás nem visz sehová, hiányzik belőle a pláne, ránézésre is béna, meg minden. A sportolás persze csak egy a sok közül, rengeteg gyönyörűség létezik még. Kényelmesebb, sokat érő, vidámságos, de szebb hozzá kevés fogható…

Ez a beharangozó (bim-bam) a balatoni táborra hívja az egybegyűlteket. Hallgassátok hát az igét! Vannak mesés zegzugok szerte a világban, olyan azonban, ahol nyaralva sportolunk (vagy fordítva) csakis egy létezik. Ő a Balaton.
Idén Révfülöpre esett a választás, az íze kedvéért: saját zuhanyzós, Balatonra néző erkélyes, strandos, teljes ellátásos és egy csomó "es - os" még. Remélem sikerült kicseleznem az időjárás korábbi felhőit, így a Július 11-15 közötti itt tartózkodásunk, végre a napos oldalát süti majd forrón fényesre. Ára: 28.000 Ft, melynek előlege 8000 Ft. Ez olyan kerek, hogy még határideje is van, ez bizony május 10. Szóval óra indul, vigyázz kész rajt!

Tervbe van még egy vidéki tábor a versenyzőknek, csak a hol és mikor kérdés még (ami késik nem múlik) Sorban a végére hagytam, ám korántsem utolsó a nyári időszak napközis része. Ha engem kérdezel, azt mondom kerek-perec, augusztusig öttusa táborok legyenek szép számmal, aztán jöhet a minden más. Nagymamától óceánig, óriáspalacsintákon át, a nyugágyon bealudt lebegésig.

Szóval terítéken a balatoni tábor,
jelezzé légyszi!
Miért? Miért? Mert megéri!
(te kis te)

Hát nem gyönyörű?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

Profilkép


 

Képgaléria


Elérhetőség

Takács Gyula

1146 Bp. Istvánmezei út 1-3.

0620 544 44 59

gy.taksi@gmail.com

A következő versenyigTetszik az oldalam?IDŐJÁRÁS


KÖSZÖNTŐ

gravírozás

Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>


Statisztika

Online: 4
Összes: 480795
Hónap: 6034
Nap: 220