Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Balatonszemesi ismertető

Az időpont és az árak ismeretében, megosztom veletek a balatonszemesi tábor tudnivalóit.

Idén Július 8-12 (vasárnaptól csütörtökig) várnak minket és remélem ti is viszont. A tavalyi sikerre való tekintettel, (és miatt) felhagytam azzal a hagyománnyal, hogy évről évre mindig más helyszínt kerestem, legyen újabb felfedezni, megismerni való, ám a jót újra átélni sem utolsó. A helyismeret, mint ismerős arc köszön majd vissza, az otthagyott lábnyomok életre kelnek és a volt, ahogy kedves ismerősök között szokás, keblére öleli a jelent. (helló szia szevasz) Aki tavaly lemaradt rólunk, most javíthat a szomorú statisztikán, mert évek múlva muszáj lesz mesélned arról, én ott voltam Balatonszemesen!

Azok a versenyzők, akik szorgalmukkal, eredményeikkel méltónak bizonyulnak, az egyesület támogatásával vehetnek részt a táborban, a többiek számára önköltséges alapon, de legalább…!

Ezúttal másik helyszínen lesz a szállásunk, nevezetesen az OTP üdülőhöz tartozó (ahová úszni jártunk) ifjúsági részén. Helyben az uszoda, strand, tornacsarnok, jobb körülmények és lényegesen magasabb színvonalú étkezés. Az uszodát naponta kétszer is használhatjuk, vagyis olyan táborban lehet részed, amit csak ritkán pipálnak, és legendákat idézve mesélnek öreg indiánok.

Önköltséges ára 39.500 Ft (utazás szállás étkezés sporthasználat)
Hogy időben történjen az utalás, valamint a pontos létszámot bejelenthessem, a jelentkezés határideje: Június 15. Eddig kérem befizetni a 20ezer Ft előleget, hónap végéig pedig a teljes összeget. A kiemelt versenyzőknek, vonatjegyen túl, más költségük nem lesz, de az utazási szándékot ők is jelezzék minél hamarabb.

Annak reményében, hogy idén is sokan eljöttök velem…

Kell egy part

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.