Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bye-bye Tata

Kész vége. Finito. Tatának annyi. Jobban mondva a mi ottlétünknek. Felülírtak minket, és kikosaraztak. Hárompontos dobás…
A kérdés, hogy mi legyen? Maradjunk a KSI-ben, vagy keressek valami megoldást máshol erre a hétre. Hm? Tökéletesen megértem, az ingyen tábornál nehéz olcsóbbat találni. Ha más helyre mennénk, azt nem finanszírozza az egyesület. Tehát gondolom, huszon ezer… viszont nincs korlátozva, ki jöhet velünk. Sovány vigasz. Olyan helyet kéne keresni, ahol komolyan tudunk edzeni, az uszira gondolok elsősorban, mert azon a hétvégén verseny van, a Diákseregszemle II., személyesen. Elfogult vagyok a vidékkel szemben (is) és ahogy tehetem, menekülök a városból. Ha rajtam múlna, arra szavaznék, menjünk.
Néhány érv: A változatosság gyönyörködtet. Új hely-lendület-kedv… mert a megszokás, gyakran fásulttá tesz. Önállóságra nevel, közösséget formál. Az anyagi vonzatát nehéz nem figyelembe venni, de számolják bele, ha maradunk, vagy nem megy táborba, az is pénzbe kerül, hiszen enni otthon is kell. Hát ez van. A világ azért nem dőlt össze, csak kicsit beborult az ég.
„az együtt érző felhők elsírták maguk…”
 

                        lyukas garas

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

Profilkép


 

Képgaléria


Elérhetőség

Takács Gyula

1146 Bp. Istvánmezei út 1-3.

0620 544 44 59

gy.taksi@gmail.com

A következő versenyigTetszik az oldalam?IDŐJÁRÁS


KÖSZÖNTŐ

gravírozás

Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>


Statisztika

Online: 5
Összes: 480794
Hónap: 6034
Nap: 220