Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kéttusa MK.IV. és Váltó MK.II. Eredmények

Az volt a terv, majd jól befűtünk mindenkinek, ami részben sikerült is. A fűtéssel nem volt gond, az odapörkölt rendesen, annyiban sikerült csak félre, hogy a Nap tette helyettünk. Ebből kifolyólag mi most nem forszíroztuk, nehogy bajuk essék, mert a sportszerűség azt diktálja, idézem " kánikula esetén a rajtaütés későbbre halasztható, nem lesz akkor sem utolsó"

Volt már jobban sikerült próbatétel, nehezebb kevés. Ponyvák, hűtőládák értéke szökött az egekbe, az árnyékra vetődés aránya úgyszólván meghaladta a napi maximumot. Új értelmet nyert a körülmények mibenléte, a dögmeleg pedig komoly szavazóbázist veszített az alig két nap alatt. Óriási jelentőséggel bírt az akaraterő "tűzön át" repítő ereje, valamint az a különleges kapcsolószerkezet, mely képes kiiktatni a pillanat jelenét. Pofonegyszerű.

Hány és hány a kanál vízbe is megfojtás este, de ha segíteni, menteni kell, a világ népe egy emberként képes mentővé lenni… A nap képe, két pici lány tanítvány. Spricnivel kezükben szórták az újraélesztő hűs permetet minden beérkezőre. A  címe: Szeretetszolgálat 

Első napi (egyéni) eredmények:  ITT

Második nap (váltó) eredmények:  ITT

Fújj még ide is

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

egybeforrasztó meleg

(M_Eszter, 2015.07.05 20:32)

Azt hiszem, ez is egybeforraszt. Szó szerint és képletesen. Együtt kibírni a kibírhatatlant. Ahogy írod, kiiktatni a pillanat jelenét, mert helyt kell állni. Adrenalinnal és sikerélménnyel telve a továbbiakban már nem is törődni a hőséggel, csak a társakkal.
Köszönjük a Napnak, meg mindenkinek ezt a napot! (Ja és a jutalomcsobbanás a Velencei tóban: megfizethetetlen ;-))

Re: egybeforrasztó meleg

(Gyula bá, 2015.07.06 05:42)

arra mi is befizetünk a héten

 

Profilkép


 

Képgaléria


Elérhetőség

Takács Gyula

1146 Bp. Istvánmezei út 1-3.

0620 544 44 59

gy.taksi@gmail.com

A következő versenyigTetszik az oldalam?IDŐJÁRÁS


KÖSZÖNTŐ

gravírozás

Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>


Statisztika

Online: 4
Összes: 480795
Hónap: 6034
Nap: 220