Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


... és egy a ráadás

… mert azzal a kivételes szerencsével áldott meg a sors titeket, hogy olvashattátok az előző hármat a nyári táborra vonatkozóan (ugye?) és, ha már pont ennyi a magyar igazság, ne maradjon el a ráadás sem. Ki nem tudná miről beszélek, nem veszít semmit, mivel ezt sem fogja látni, vidáman fütyörészhet tovább, akár  kicsirigó a reggeli napsütésben. A tudatlanságnak is van számtalan előnye, kár lenne minden csip-csup üggyel hergelni magad, amiről nem tudsz az nincs alapon, szép az élet, sose halunk meg!
A balatoni táborra, múltat idéző létszámban jelentkeztetek, amit nagy örömmel vettem. Többségben az erő, s mint tudjuk, ő a kérdések zömében dönteni is szokott. (kész passz) Hát dőlni fognak, ígérem! Árnyékot vető falak, a képességed korlátai és Révfülöp eddig ismert, múzeumban őrzött rekordjai, halomba.
Ami a másik felét illeti, nevezetesen a napközis heteket, fogalmam sincs mennyi lesz az annyi. A visszaérkezett jelentkezési lapok olyan szórványos képet tükröznek, hogy mellette a pislákolás, szinte fényözönnek mondható. Mikor annak idején útjára indítottam ezt a találmányt, azt hittem korszakot alkotok. Három kattintással megmentem a fákat, erdők virulnak, mókusok szaladgálnak tovább fel-alá, plusz, nyomtatóba sem kell patront cserélni, hisz ott a „mél” (inkább kiírom: email) Ahogy a Balatonnal kapcsolatban érzem a várakozással teli kedvem, itt kevésbé. Szélcsendben hová feszítsek vitorlát? Őszintén szólva, lesújtóan hat rám a kérdés, mi lesz nyáron? Épp erről írok most is, csókolom! Tájékoztatást próbálok adni - persze akit érdekel - ahhoz viszont belekék pillantani az „Aktuális” események mosolygó lapjaiba...

Nézzétek el nekem, hogy hazabeszélek. (egyrészt érdekeljen, mi zajlik gyereked sportja háza táján, másrészt meghallani a hívó szavakból egy keveset legalább, benne vagy?) Hogyan tehetnék mást? Régen volt versenyzőként, emlékeit őrzöm annak az időnek, ami akkor is fényes volt, mára pláne. A jótékony idő, már csak ilyen szépre emlékező! (és továbbadni szeretném) Az igazi gazdagság élményekben mérhető, és ebben a tábori szerzemények, a legek javai közül valók…

Utóirat:
Tagdíjakkal kapcsolatban a „Nyári öttusa tábor 2016 (harmadik rész)” címszó alatt olvashattok.
A balatoni tábor hátralékát (a nem versenyzőknek) július 4-re kérem, (hétfő) ugyanitt szülői megbeszélés 16 órakor az uszodánál. (az utazók mindegyikének képviseletében) Akadály esetén, előbbre ütemezzétek!

Ennyi lett volna a ráadás.
Ugye milyen áldás
- egy ilyen írás
hm?

Füttyögni boldogan...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.