Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2-3 tusa OB 2015 Eredmények

Derűs két nap. Felettünk, és örülni való tekintetében egyaránt. Mert teszem azt, eshetett is volna, de nem. Ajándék, melynek üzenete így szól: hé emberek, sütök neked fényeset, meleget, édeset. Tégy így te is! Rázz kezet, mosolyogj vissza. Dráma mindig volt van és lesz. A "fegyver" nem a szembenállás, dac, harag, hanem a megértésből fakadó bocsánat. Dühből csak pusztulás születik, mi pedig építeni vagyunk itt, nemde bár… ?

Bajnoknak lenni olyan, mint a szép álom, mely ébredés után sem ér véget, egy öreg fa lombja, kedvestől kapott biztató pillantás, hegyek völgye, a megtalált elveszett, suttogás a zajban, a semmiből lett virág, meleg kifli, bőrig ázni, lenni lenni, élni!

Azok a huncut másodpercek! Kicsit gyorsabban, kicsit hamarabb, orrhossz, pár lépés, karcsapás. A versenyek fűszere, sava-borsa, íze. Jó étvágyat! Tartsd melegen, kavard merészen, hozzá még egy kis apait-anyait, finom lesz, meglátod.

" Azt találtam ki ellenük, hogy nagyon gyorsan futok, akkor jó sok előnyünk lesz, amit csak meg kell tartani. (nem sikerült) Legközelebb még gyorsabban kell futnom" Ajánlom mindenkinek…

Dobogó fokára mieink állottak
szép számmal, úgy ám!
Füleken jöjjön ki (meg ahol tud)
az ünnepi tortám. 

Eredmények:  ITT

A semmiből nőtt virág

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.