Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A boglári tábor

Hé srác! C-vel állat. Cetcápa. Egyértelmű. Ki ne ismerné?! Végy egymásra három alsógatyát, a tetejére negyediknek az úszónadrágot. Ez ám a szerkó! Most keres új házat a strandcikkes. Vízi lövegekből arzenál. Azt kérded van-e összefüggés… szerinted? Naptej a nyerő. Úgy is mint faktor, valamint a Balaton Sound, Lö pali és a Horgászzsinór csapatokat beelőző. Fehérből piros arcok, vállak, egy rajzszöggel felerősített cetli az étteremi padon (vízhólyag) szomszéd falu lent s fönt, Yoda, Etióp és sokan mások. Ilyesmi. Nem lehet csak úgy írni róla. Aki ott volt érti, másoknak kínai. Ha sok-sok év múlva eszedbe jut, és nevetve meséled majd, megérte. Mert, ahogy a jó pap, mindig van mit tanulni. Neked is. Nekem is. Jó volt itt lenni. Köszi Balatonboglár!

...és tudtad? Csak fel kell emelni a csocsó asztal tetejét, ott figyelnek a labdák arra várva, hogy kivedd őket. Nem? Pedig igen!

 

C mint Cetcápa

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Etióp

(Edina (Lantos Gergő), 2012.07.02 07:29)

Gyula bácsi! Köszönjük szépen ezt az 5 napot, melyről Gergő élményekkel telve tért haza! Ez volt az első táborozása, úgyhogy nagyon izgultunk, hogy minden szuper legyen! És nem bántuk meg!!! Köszönöm az én kis etiópom nevében is! Ezen a héten nyaralás a papával, de jövőhéten újra tábor Gyula bácsival!

Re: Etióp

(Gyula bá, 2012.07.02 17:35)

Elnézést a névért, nem én adtam :) Azért (is) járunk sportolni, hogy erősödjünk, nemde?!
Örülök, ha jól érezte magát, amúgy én is!

Re: Re: Etióp

(Edina, 2012.07.03 09:15)

Semmi gond! Ahogy elnéztem még tetszett is neki a név!

szemuveg

(Benke, 2012.07.02 20:18)

Gyula bacsi, megis szeretnem kerni a szemuveget, az enyem szettorott mar megint, a pot. Holnap remelem mindent beleadunk az edzesbe. Samu Benke :)