Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A decemberi eseményekre - jössz vagy gyere!

Közelgő események:
Megerősítve a korábbi felvetést, emelkedjen itt most a láthatóság (és várhatóság) mindent elsöprő soraiba! Így már ténynek is vehető, akár a készpénzzel vásárolt eredeti rolex a kínai bolhapiacon!

Dec. 3. szombat
Mikulás futás, a Magyar Öttusa Szövetség szervezésében. Választható távok: 1-3-6 kilométer. Helyszín: Kincsem Park (Bp. Albertirsai út 2-4) Rajt: 10 óra, gyülekezés fél 10-kor. Mikulás ajándékcsomag díj a célba érőknek, hull a pelyhes fehér hó, tesó.

Dec. 7. Szerda
Mikulás Kupa Házibajnokság 16 óra futás, 17 úszás, 18 tornaterem.
Kicsik-nagyok csoportra osztva. (majd lemérem centivel ki hova) Távok: 50 m úszás, mittudomén hány kör futás (fele a nagyokénak kb.) s a tornatermi akadálypálya, illetve 200 m úszás, a mittudomén kétszerese futás, és teremben nekik is a „labirintus”. Lányok-fiúk külön értékelve, mert - legyünk őszinték - ilyen az élet rendje.

Dec. 30.
Családi Váltó péntek 15 óra. Három fős csapatokban, futás úszás versenyszámokkal. Pár száz m futás, 2X25 m úszás, amit megelőz a csapatok korának összegzése, (s sok jobb a kevésnél) tehát nyugodtan mondhatom, ez bizony háromtusa. Az előző posztban említésre került a csapatok összeállításának variálhatósága, amennyiben halovány a kép ezzel kapcsolatban… Válassz csapatnevet addig is, legyen vicces, frappáns, vagy ijesztő, majd kiderül melyik lesz a nyerő. Volt tanítványok, ugye ti is jöttök?!

A felsoroltakon részt venni erősen ajánlott, már-már kötelező! Teli zsák meg piros alma, ne hagyd, hogy valami eltakarja…

Ő is benéz

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.