Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A folyt. köv.

TATA. A nagybetűs. A várva várt. A kiérdemelt elismerés, a lesz, nem lesz, vagyok, nem vagyok misztikumának hegyek völgye. Hát igen. A válogatott keretbe, azok a játékosok kerültek, akiknek eredményessége, szorgalma tette egyértelművé a választást. Bizalom, mely belétek vetett, beérik majd, s szerez örömet neked, az egyesületnek, kis hazánknak, és a nagyinak.

Az eredeti időpontban, /07.02-06/ tanítványaim közül, a következő versenyzők nyertek jegyet az utazásra: Zolika, Manó, Bogi, Gréti, Cinti. A nagyokkal teljessé téve a csapatot, Zsófi "néni" vezetésével, lelkes dalokat zengve vonulnak majd a táborba. Sanyi, Jancsi, Bogyi pedig, Gyöngyi néni zászlaja alatt /07.09-13/ dettó. A 10 ezer Ft szülői hozzájárulást, legkésőbb jövő héten kérem. Ha úgy alakul az egyéb családi program, a két időpont felcserélhető…

Ez egyben azt is jelenti, hogy a korábbi tervezetthez képest, a harmadik héten, napközibe várom a Tatára nem utazó versenyzőket, és Tercsi, Fercsi, Kata, Klára, s valahány név a naptárba sokaságát.
 
A választás nem mindig egyszerű. Senkinek. A kérdés általában úgy merül fel, igen-nem? Az "is" ritkán. " Óóó Istenem, miért nincs két életem?"

A másik szabad lenne

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Budapest 1151 Anyácska utca

(Véberék, 2012.06.15 08:30)

Gyula a programunk az első időpontot célozza meg Cintia így ott utazna 07.02-06-ig Természetesen a jövőhéten megy a napközibe utána Boglárra és ha minden jól megy az utolsó heti napközibe üdv Jani

Re: Budapest 1151 Anyácska utca

(Gyula bá, 2012.06.15 08:36)

Rendben.