Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A lónak négy lába van, mégis...most akkor hogy szalad?

Egy partizánakcióval nyitottunk. Csak úgy záporoztak a labda lövedékek. Véres hurkákból partizán hős, ezt nevezem! Futóedzésen, a felmérő után, mint egy levezetés képpen, foci bajnokság következett. Néha két-három ember is szaladt a pályán, a többség inkább kitartóan várakozott, hátha arra fújja a szél a labdát. A Wembley aréna szép zöld gyepe, sehol sincs a hajdani hatszázas pázsit különlegességéhez képest. (Honnan nézve ugyebár.) Ami száraz kóró itt nincs, az nem is létezik. A szellemi vetélkedés, sportkérdésekből állt, ahol fény derült a ló, egy eddig nem ismert jár módjára is… A délutáni úszáson Búvár Kundot avattunk Kórodi Balázs személyében, aki nem kevesebb, mint 44m 18cm és 36 mm-t úszott víz alatt. Félek, ha a gyöngyhalászok olvassák majd ezt a híreket, azonnal bombázni fogják  mesés ajánlataikkal. Nincs az a pénz!

 

Kund

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

martenió

(márk, 2012.06.07 13:18)

kód liove akadáj

Re: martenió

(Gyula bá, 2012.06.07 21:08)

Ha te mondod...?
:)

Mit sportoljak?

(Kórodi Ildikó, 2011.07.07 09:39)

Gratula Balázs fiamnak. Neki nagyon bejött a kéttusa, és biztos vagyok benne, hogy az öttusát is élvezni fogja. Mi újság a Kristóf fiammal. 5 év úszás után közel kilenc évesen mivel folytassa? Várjuk a tanácsodat a nyári edzések végeztével.

Re: Mit sportoljak?

(Gyula bá, 2011.07.07 17:52)

Nem utolsó szempont, ő mit szeretne, mihez lenne kedve. Alkatilag is változhat még, ahogy Balázs, ő is nyúlni fog, és nem kizárt, hogy nyurga legény válik belőle (?) De. Ő most erősebb testalkatúnak látszik, és valóban, jelenleg nem kimondottan öttusás alkat. Élénk, jó mozgású és az erősebb fizikumát a kajakban pl. el tudnám képzelni. Kapóra jön a holnapi nap, ahol láthatja, kipróbálhatja majd, és ha tetszene neki, akár... de beszélünk még róla :)

Re: Re: Mit sportoljak?

(Kórodi Ildikó, 2011.07.08 12:23)

Nekem is megfordult a fejembe a vízilabda mellett a kajakozás. Születésétől fogva közel 10 cm-el magasabb mint a bátyja. (60 cm-el és 4400 g-al született). Nem lesz "törpe", az már biztos.