Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A meglepetés ereje

Síp, stopper, oké megvan, mi kellhetne még egy ártatlan vasárnapra szervezett családi sportnapon? Irány a suli, a mit sem sejtők nyugalmával, ügyesen válogatott gyászruhában, hetes borostával, miegymás.
Hogy miként munkálkodnak az erők, hogyan építsünk testet-lelket, a sportban - talán mondhatom - megszokott, ettől független mégis tanuljuk egy életen át. Előtted távok, ellenfelek, saját nyomorod, hát győzd le, ilyen egyszerű. Ja.
Na de! A meglepetés ereje, hol a sorban? Merről „támad”, terem a semmiből és ragad magával, mint lavina egy váratlanul beköszöntő enyhülést követően. Orkán a falevelet, vagy szerencsétlen postásra lesből támadó házikedvenc. Reakciók minden irányból, akár a villám cikáznak benned, forrasztják szádra a szót, állsz ott hülyén, részeg tengerész lakatlan szigeten ébredve se jobban, és nem fogod fel, mert a látott, sehogyan sem illik az értelemezhető történések sorába.
Valahogy így…
Azt se tudtam hova bújjak, bár nem is tudtam volna, mert ez az egész felemelt és ott a végtelen lebegésben öntött el… hála szeretet zavar bűntudat öröm, csodálattól mikulásig oda és vissza.
Felejthetetlen volt látni benneteket, átélni kicsit újra az emlékezés nagyszerűségét, a pillanat örökre fennmaradó örömét, és hinni abban, hogy a távolság nem akadály…

Kedves Böbe! Egy szavadat se hiszem többé :)

Hajrá KSI! Hajrá Vadkert!
köszönöm

Húúú ha

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.