Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A megújulás jegyében

Na, mit szólsz? Mostantól világítanak a szavak, persze csak akkor, ha a szemed fénye reá vetül. Az új dizájnhoz, új gondolatok is kellenének, próbálom kiolvasztani őket, bár ez a fagyos január még jeges szorításában tartja. Mirelit szavak. Pont annyira összeragadt, mint a mélyhűtőben felejtett tavalyi krumplisaláta. Olvadozni volna jó…

Vessünk mán egy pillantást, „Hogy áll a felkészülés” című  bestseller regényes lapjaiba. Nem én kérdezem, inkább te magadtól. Nos, a mi van(?), vagy a nem tudom, a válaszok azon fajtája, ahol a szánalmas, összepacsiz a Seholsziget közismerten ijesztő szörnyeivel. Mikor már a kérdés is érthetetlen, kezdődhet a mélyrepülés az alászállott a páva legújabb népzenei fesztiváljára, ahol úgy kerülsz a döntőbe, hogy még meghajolnod sem kell. Az edzés, a puszta ottléttől feljebb található, a hajtás mezejének kellős közepén, hol a gyógyír terem. E balzsam, mintegy magától vonja be habtestedet, és a benned lakozó éned szerte szálait. Egyszeriben működni kezd a miért, vele párhuzamosan pedig hirtelen megnyílnak a hétpecsétes lakattal lezárt titkok kapui. Legalábbis ez a hír járja.

Oltogattam ez ügyben (influenza ellen sem utolsó) bennetek, de sajnálattal közlöm, a fény, melynek ilyenkor a szemek sarkában felragyogni kéne, üveges maradt. Muszáj rátenni egy lapáttal! Bármit öregem, csak lapátolj a sűrejéből, akkor hátha. Ez a hátha tartja életben a reményt, elveszíteni nagyon nem érdemes, drága egy kincs!

Az öttusa felsőbb köreiben, valamint egyesületünk élére is új vezetés került. Sportágunkra biztos befolyással lesz, drukkoljunk nekik, és magunknak is. Megvan a kép, ahogy felállva tapsolsz magadnak? Hát legyen miért, és örömmel csatlakozom én is!

A megújulás jegyében, tornatermünk a következő „áldozat”. Áldozat, míg nincs, de utána olyat fog szólni, amit csak kevesek tudnak. Fényből és üvegből, aranybevonattal. Ilyesmi szóbeszédek keringenek és, ha csak a fele igaz, már jók vagyunk.
A kicsik tornatermi edzése jövőhéttől (febr.8.) megszűnik létezni, helyette futóedzés lesz négy órai kezdettel!

Feltettem a visszaszámláló berendezést. Hány a nap (szegény) a következő versenyig. Íme a javaslat: nézz rá naponta, hogy a fogyó idő legyen a lapátod…

„Mikor már úgy érzem,
hogy leszakad mindkét kezem,
és vízzel teli van a szám,
ha elsüllyednék, gondolj majd rám!
Akkor ráteszek még egy lapáttal, egy lapáttal
… egy nagy lapáttal”

Könnyű neki!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.