Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A nyári program

Azt szoktam mondani, a vidéki nagymamánál, és a szülőkkel töltött nyaralást, nem tudom túlszárnyalni, ott és velük a legjobb. A maradék helyre pályázom, erre hívlak benneteket. A színes, kivilágított felirat: Nyári öttusa tábor 2012

Hol volt hol nem volt, túl végtelen tengeren, kurta farkú malacon, ugyan homályba, de emlékből nem kiveszett edzőtábor Soponyán. Mindenkihez jöttek látogatni szülők, csak hozzám nem. Lesújtó volt. Fekete salakos futópálya (!) ontotta magából a hőséget, és egy számháború, amiben korán elhaláloztam, ez maradt belőle. Hogy mit adott nem tudom, de el nem vett belőlem, mert öttusázó lettem. Segített tanulni. Küzdeni, várni, túlélni. Gondolom.

Hat hét. Napközi a KSI-ben, Balaton és Tata vidéken.
Jóllakott napközis! Pontosan ezt szeretném. Nem csak az ebéddel, és a magaddal hozott kakaós csigával, hanem a sportban szerzett erővel, élményekkel is gazdagodva legyél teli, teljes. Úszás vízben, úszás sikerben, örömben. Ha nem hiszed, járj utána!
Balatonboglár. Írtam már róla, teljes tudnivalók az utazást megelőző pénteken 16 órakor. (maradék tábori díj, indulás-érkezés)
Tata: Kizárólag az eredményes versenyzőknek. A tábor költségének jelentős részét az egyesület állja, a szülőknek az utazást, és 10 ezer Ft hozzájárulást kell térítenie. A pénzt, indulás előtt két héttel kérem.
A két vidéki tábor ideje alatt edzeni, vagy napköziben sportolni is van lehetőség. Kérem, hogy a jelentkezési lapon az ilyen igényeteket külön jelöljétek, a lapot pedig küldjétek el nekem e-mail-en, vagy kinyomtatva juttassátok el hozzám.

A hol - mikor - mennyi kérdésekre, választ itt:

http://www.megmondommitsportolj.hu/cikkek/nyari-ottusa-tabor/jelentkezesi-lap.html
vagy megnyitva a Nyári öttusa tábor menüpontot.

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Bizony.

  

Fényreklám

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

agnes.heidrich@raiffeisen.hu

(Halásziné Ági, 2012.05.03 09:05)

Lehet, hogy béna vagyok, de nem tudom megnyitni a tábor részleteiről szóló részt. Help me!
Ági

Re: agnes.heidrich@raiffeisen.hu

(Gyula bá, 2012.05.03 10:04)

Aki keres, az talál :)