Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A tavaszi szünetben... és tovább

Ezúttal a tavaszi szünetben… az alábbiak szerint van nyitva a tárház. Az aranyszabály, miszerint az iskolai szünetekben is van edzés, újfent igazolást nyer, azzal a különbséggel, hogy az első hét szerda-csütörtök napjain versenyre utazunk. Így a szerda (a nem versenyzőknek) áldozatul esik, és csütörtökön is csak az öt órás edzésre van lehetőség. Az edzéshiányból adódó érvágást (gyógyítani) pótolni úgy lehet, ha jössz, amikor van, de azt nagyon.
Mikor körbe nézünk valami nagyobb kupacról, hogy jó messze lássunk, egy rakás akadály zavarja a kilátást. Van köztük igazi, és van (után)gyártott. Az előbbivel nem nagyon van mit kezdeni, (próbálkozni azért lehet) az utóbbi azonban saját parából fakad, mondvacsinált ürügyek a miért nemekre, nos, ezekkel kell leszámolni, hogy többé labdába se rúghassanak. Az igazi én, meg a mire vagyok képes, csak így derülhet ki.

Adós vagyok még a nyári tábor beharangozójával. (bimm-bamm) Várok még visszajelzésre, de nagyon úgy néz ki, az első négy hét pesti napközitábor lesz. (suli végétől július első két hete) Utána - a hátralévő, július végével bezáródó - két hét hogyan merre alakul, még nem tudom. Ezek a hetek már az országos verseny után lennének, ami felveti a hova edzünk, mert minek kérdését. Sportolni, többet játszani, kirándulni viszont akár lehetne is, és itt jön képbe, a hozzáállásotok. Ha lesztek, leszünk! Ilyen egyszerű.

Nyuszi hopp!
Máris egyet elkapott!
Tényleg?
Ha mondom
- most ő van a porondon.
A többit meg majd hozom…

 

Tavaszi szünetben
 
15. Hétfő
16. Kedd
17. Szerda
18. Csütörtök
19. Péntek
15 ó
úszás
futás
nincs (verseny)
nincs (verseny)
Nagypéntek
16 ó
úszás
úszás
nincs
nincs
- „ -
17 ó
úszás
úszás
nincs
úszás !
- „ -
 
következő hét
 
22. Hétfő
23. Kedd
24. Szerda
25. Csütörtök
26. Péntek
15 ó
H HúsvétHH
futás
úszás
futás
úszás
16 ó
Nyuszi
úszás
futás
úszás
úszás
17 ó
To Tojásjás
úszás
úszás
úszás 
 
 

Boldog nyuszis ünnepeket!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.