Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A világ leghosszabb hete

Józsi bá aszonta, jövő héten megkapjuk. A világ leghosszabb hete volt. És tudod mi történt, mikor végre letelt? Semmi, ugyanis otthon felejtette a kulcsot. Kész. Úgy éreztem belehalok, még egy hetet várni, az soha, de soha nem jön el. Ez kábé negyven éve történt… Az a bizonyos kulcs pedig a szertáré volt, amiben a felszerelések lapultak. Melegítő, tornacipő, csupa gyönyörűség! Mikor végre belebújtam a három számmal nagyobb alig használt egyen szerkóba, abban aludtam és le se akartam venni többé. KSI-s öttusázó vagyok! Az idetartozás öröme táncot járt a Nappal, határait tekintve meg azt kell mondjam, nem létezett. Micsoda dizájn! Piros volt a drága, valódi melegítő mackó és nagyjából olyan nehéz, mint a páncél. Ma már fogadásból se vennél fel ilyet, de ez régi történet, régi idők dalai… viszont ami belülről fakad, remélem nem változott. Kötődés, hűség, szeretet, összetartozás, hiszen mi egy csapat vagyunk, a KSI! Tudom, hogy így van és büszke vagy rá. Mert igaz mese a KSI-SE

Irigykedve néztük versenytársainkat. Nekik miért van olyan klassz melegítőjük, egyformák, szépek, a miénk max távolról. Se. Egy napon említeni cuccainkat szinte botrányosnak számítana, már-már a szentségtörés oly magas foka lenne, amitől még a legbátrabbak is futva menekülnek.
A fenti dráma, mára szintén a múlt. Ennek bizonyítékául hangozzék most el a bejelentés: Egyesületünk, minden arra érdemes versenyzőjének futóruházatot rendelt, kisgatyától melegítőn át, az elől hátul tetőtől talpig jegyében. Szépek és győztesek, (a sorrend felcserélhető) zengik majd rólunk, s a szlogen: Mi adunk magunkra, legyen akár érem az, avagy egyenruha.
A divatirányzat lelkes követői, vagyis inkább diktálói számára lehet, nem fog tátott szájú csudálatot kiváltani, lévén a legújabb szerzeménye, szempillája színéhez is igazítva vagyon, csakhogy ebben feszíteni lehet és vonulni, az együvé tartozás örömével kart karba öltve. Bizony ám!

Nem a mez teszi a sportolót, helyetted szaladni sem tud majd, de az egységben erő lakozik, ami repít, ugyebár. Repülőszőnyegen száll a csapatszellem, valami ilyesmi…
S, hogy el ne felejtsem, a Hónap Műhelye általatok nyert fél millája (taps) lett kiegészítve,  így hát hamarosan felruház a Decathlon Áruház!

u.i.: nem lennék jövőre az ellenfelek helyébe

Ízelítő (az emblémát képzeld hozzá)

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.