Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ami a ZÁRVA tartást illeti

Vannak hírek, melyek alapjaiban rázzák meg a világot, olyanok is, amit egyszerűen csak túl kell élni, de a legjobb annak az érkezése, mire boldog a kiáltás: na végre!
Születnek valami csoda folytán, mi szaladunk előle, utána, könyörögve kérve, felejtsen el, vagy legyen! Ez utóbbit, naná, hogy nekem.
A miként viszonyulásban főszerepet játszik a nézőpont kérdése. Távol tartom, közel engedem… egy próbát megér, színesben látni, ami egyébként fekete fehér.

És akkor lássuk miből élünk. Hurrá, itt a tavasz! A hóvirág és a nagytakarítás ideje. Virágok nyílnak, uszodák zárnak, legalábbis a mienk. Egész pontosan, március 9-22-ig (jó) karbantartás miatt a mi drága uszodánk bizony zárva tart. Tartsunk mi is. Például össze, hogy a Dagály uszodában bérelt pályákon tovább tudjon fényesedni az eddig felhalmozott tudás. Mert, inkább legyen mérhetetlen, mint alig valami.

Az alábbi táblázat, erre az időszakra vonatkozó edzéseit jelöli: (ilyen dagira a szerkesztő program rajzolja)

 

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

15 óra

úszás,Dagály

 

úszás,Dagály

 

úszás,Dagály

16 óra

 

futás KSI

 

futás KSI

 

Felhívás! (vagy olyasmi)
Az uszodai napokon, fél háromkor indulok a KSI-ből, ez a hozom-viszem járat, amihez lehet még csatlakozni más, autóval épp arra járó szülőknek is. Köszönettel venném.  Aki igénybe tudja, akarja venni, legyen ott időben. A  távolmaradás saját döntés, csak ne hozzon magával fél/egész havi "hiányzást". (ha teccenek érteni mire gondolok) Az uszoda tisztántartása közös érdek, egyszer egy évben esünk bele, ügyesen landolni pedig úgy kell, hogy oda se neki.

Március 23-án nyit ki újra, olyan tisztán és fényesen, amire példát is csak nehezen tudnék mondani. Napszemüveg használata erősen ajánlott!

u.i.: a nyitással egy időben a szerdai négyórás futások is visszatérnek

Fürödni mentem, ne zavarjanak

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.