Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ami sok az sok! A kevés néha...tényleg az

Az információ hatalom, mondják. Biztos így van. Alig kezdtük el az évet, de már versenynaptárért kiált sok aggódó. Én speciel, azt se tudom mi lesz holnap, ez nyílván helytelen, hisz hol van akkor tudatos előrelátás, a tervezésről nem is beszélve. Fontos meghatározója az életünknek, hogy vajon június tizen- vagy huszonakárhanyadikán lesz az aktuális MK időpontja. Belátom. Az első is odébb van még, és tudjuk, mindig márciusban, mindegy. Azért nem én tartom ám vissza, és ígérem itt lesz majd, ha megszületik a kis drága.

Szaladok tanult kollégáim után, és arra vetemedtem, hogy kimásoltam innen-onnan ezt-azt, persze a teljesség igénye nélkül, meghagyva az információ kutatás boldog izgalmát…
 
Hogyaszongya:
 
Ált. tudni valók…
Az új nevezési rendszer figyelembevételével módosítottuk a nevezés feltételeit. Fontos, hogy ezentúl a távolmaradókat is szankcionáljuk!
Aktualizálni kell a ponthatárokat a táblázatban!
A háromtusa versenysorozat MK néven megy tovább (ezentúl nincs Diákseregszemle). Rendezünk MK + néven versenyeket, amelyeken kötelező az ifi „A” korosztály részére is versenyt rendezni. Ezt a Szakmai Bizottság fogja meghatározni.
 
Elit Bajnokság
 
Úgy határoztunk, hogy az Elit Bajnokságra a 2012-es 8 MK forduló alapján, a legjobb 6 figyelembevételével, a helyezési számok alapján kapott pontok alapján lehet bekerülni.
… legalább 4 versenyen el kell indulni annak, aki be akar kerülni. (az alapján, fontos tényezőnek látszik) hihi
 
Héraklész program:
Az elmúlt években a magyar sportélet különböző színterein egyre gyakrabban hangzik el: "A Héraklész Bajnokprogram a magyar sport legújabb sikertörténete!"
Mi is ez a program és mitől sikeres?
Az új utánpótlás-nevelési stratégia első elemeként 2001-ben indult el a program, mely mára már húsz olimpiai sportágat menedzsel (asztalitenisz, atlétika, birkózás, evezés, jégkorong, judo, kajak-kenu, kézilabda, kosárlabda, ökölvívás, öttusa, röplabda, sportlövészet, súlyemelés, tenisz, női és férfi torna, triatlon, úszás, vívás és vízilabda). A projekt a legtehetségesebb 14-18 éves sportolók eredményes, hosszú távú pályafutásának kezdeti szakaszát segíti, elsősorban rendszeres edzőtáborok és keretedzések biztosításával, a programokat irányító főállású edzők foglalkoztatásával, valamint tudományos mérésekkel és vizsgálatokkal.
A programba tizenegy KSI-s versenyzőnk került. ITT láthatjátok őket.
Gratulálok!
 

Szócső...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.