Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az MK.V. forduló eredményei

Tükörvarázs. Semmi trükk, egyszerű visszaverődés. Tiszta fényes éles igazi. Önarckép. Pont, aki vagy. Bele se nézek, rálehelek, jól irányzott féltégla a közepébe, probléma megoldva. És tényleg! Mert, ha nem látom, az nincs. Jól hangzik, kár, hogy annyi benne az igazság, mint papírrepülőben a felhajtóerő. (bár kitudja, ha jól megsuhintom…)

A verseny dettó. Akár egy velencei. Nem a karnevál, a tükör. Az elért eredmény, tükre a beletett energiának. A kevés néha több, ebben a vonatkozásban, ritkán váltja be a hozzáfűzött reményeket. Mese nincs. Na jó, van egy pár, Jancsi és Juliska meg társai, akik mind boldogan éltek, amíg meg nem haltak, csakhogy ők kitalált személyek. Talán azért születtek, hogy meríthess belőlük! Végső soron magadat is ki kell találni, s ha megvagy, már fél siker. A másik felét összeszedni, kaparás kérdése… jut eszembe, van gereblyéd?

Az összkép, reményteljes. KSI-s egyéni és csapatgyőzelmek, dobogós helyezések. Kis csoportom, (sajnos nem becézett formában, valóban kicsi, mondhatni maroknyi) hatalmas durranása, még várat magára. Olvass meséket, nézz tükörbe! Én is azt teszem. Te, ez a Törpék az Óriások ellen, lenyűgöző…

Viszlát MK. fordulók. Aludj jól, álmodj szépeket!

Eredmények U10-14  ITT

                     U15-17  ITT

Nemcsak a mesében

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.