Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Balatonboglár

A sorold fel Magyarország szép tájait vetélkedőn, nem lesz a döntőbe jutott versenyzők között, aki kihagyja a Balatont. Égbe kiáltó hibának számítana, nem hinném, hogy valaki is elvétené.
Majdnem az egész nyarat a lovardában töltöttem. Napi három lovat lovagoltam, fehéret, feketét, tarkát, egyiket a másik után. Nincs is fehér ló, csak a mesében, lovasember azt mondja rá szürke… jóvanna, így jobban hangzott. A lényeg, hófehérka voltam, a karom és a fejem kivételével, világítottam, mint egy tejföl reklám. A szüleim után utaztam balcsira egy remek cocialista üdülőbe, és az ottani négerek között, egyedi hatást keltettem albínó kinézetemmel. Aztán átmentem vörösbe, végül beolvadtam a bennszülöttek közé. Ülsz a parton, fokhagymás lángost tolsz az arcodba, az alig két óra alatt felfújt matracon legalább tíz percig ringatózol mielőtt leereszt, nézed a szörfös csávót és irigykedsz, sehol nem bámulod így a lemenő napot…ááá, kevés a hely…

Kerestem táborhelyet szerte az országban, menjünk máshová, hisz voltunk már itt, de valahogy egyik sem rúgott labdába. A Balaton kicselezte az összest, egyik gólt lőtte a másik után, és megvédve bajnoki címét, idén is tornagyőzelmet aratott.

Balatonboglár. Június 25-29-ig.

Fürdés játék kaland tábortűz gitár naptej lángos palacsinta, de, hogy valami jóról is említést tegyek, futóedzés, úszás (25-ös tök jó uszoda) egyéni és csapatversenyek.
26.500 Ft. Előleg a foglalás miatt, 10.000Ft. Április végéig kérték!

A tavalyi bajnokságon nyert pénzünk, vagyis pénzetek felhasználásáról még nem született döntés. Ide, vagy máshová (nem merem még leírni) …majd kiderül.

„Jó bornak is kell a cégér” Balatonnak is? Hát legyen: Gyere!

 

Tartsuk együtt

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Budapest Anyácska utca

(Véberék, 2012.04.17 22:47)

Cintike megy holnap küldöm a pénzt üdv U.I:Reméljük végre jó időtök lesz

Re: Budapest Anyácska utca

(Gyula bá, 2012.04.18 07:16)

Örülök! ...és jó lesz :)