Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Balatoni előzetes

Mindig igyekeztem nagy feneket keríteni. Igazából pont, hogy nem, ez most más. A hírverésre céloztam a kerítéssel. Nem tudom észre vetted-e a különleges, szépre csiszolt, egyedi színekkel díszített kivitelezést, mely fajtájával szöges ellentétben, elkerítés helyett bekeríteni próbál a szó körülvesz, átölel értelmében. Arra gondoltam, csepegtetek némi infót, ilyetén formán elültetve kedvet, időt adva a ráhangolódásra, no meg a szervezésre. Nevezzük előszezonnak a nyári tábor tudnivalóival kapcsolatban. Lesz még részletes, eltorlaszolt árnyékos helyekre világító, feltáró, megengedő, hívogató. Világéletemben azon törtem magam, hogy eloszlassam a téveszmét, miszerint a szünet, nem egyenlő a pihenés láblógató semmittevésével. A lógatás nem visz sehová, hiányzik belőle a pláne, ránézésre is béna, meg minden. A sportolás persze csak egy a sok közül, rengeteg gyönyörűség létezik még. Kényelmesebb, sokat érő, vidámságos, de szebb hozzá kevés fogható…

Ez a beharangozó (bim-bam) a balatoni táborra hívja az egybegyűlteket. Hallgassátok hát az igét! Vannak mesés zegzugok szerte a világban, olyan azonban, ahol nyaralva sportolunk (vagy fordítva) csakis egy létezik. Ő a Balaton.
Idén Révfülöpre esett a választás, az íze kedvéért: saját zuhanyzós, Balatonra néző erkélyes, strandos, teljes ellátásos és egy csomó "es - os" még. Remélem sikerült kicseleznem az időjárás korábbi felhőit, így a Július 11-15 közötti itt tartózkodásunk, végre a napos oldalát süti majd forrón fényesre. Ára: 28.000 Ft, melynek előlege 8000 Ft. Ez olyan kerek, hogy még határideje is van, ez bizony május 10. Szóval óra indul, vigyázz kész rajt!

Tervbe van még egy vidéki tábor a versenyzőknek, csak a hol és mikor kérdés még (ami késik nem múlik) Sorban a végére hagytam, ám korántsem utolsó a nyári időszak napközis része. Ha engem kérdezel, azt mondom kerek-perec, augusztusig öttusa táborok legyenek szép számmal, aztán jöhet a minden más. Nagymamától óceánig, óriáspalacsintákon át, a nyugágyon bealudt lebegésig.

Szóval terítéken a balatoni tábor,
jelezzé légyszi!
Miért? Miért? Mert megéri!
(te kis te)

Hát nem gyönyörű?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.