Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Balatonszemesi edzőtábor

Én azt mondom - nyári öttusatábor. Te kérdezed - Balaton? Nyilván. Összetartozásuk a fonódás mértékegysége, a kihagyhatatlan és várva várt, a soha vissza nem térő visszatérő. Az itthoni edzések monotóniáját töri darabokra, hogy aztán valami szebbé legyen újra. Ez a megújulás, igen fontos a kedvre nézve, ami újratöltődik a bensőnkben ilyenkor végbemenő valami csodának köszönhetően. És ettől válik könnyebbé a nehéz. Sokkal!

Látni se birok olyan hátra, hogy lett volna év, mikor nem táboroztunk a Balaton partján. Az itt is voltunk térképe, lassan agyon lesz jelölve, miközben mindig megtaláltuk ugyanabban az egészen mást, vagy fordítva.

Az idei lehetőség annyival több, hogy úszóedzések is szerepelnek a műsoron. Huszonötös négypályás szállodai medencében gyakorolhatunk egész héten. Kifütyülik a népeket, csak mi leszünk benne, meg a győzni akarás. Bár penge úszástokon akkor sem esett csorba, mikor fürdés játszott edzés helyett, így mégis jobban hasonlít a kép.

E közreadás korántsem egész a nyári táborozások későbbiekben ismertetett történetével kapcsolatban, (iskola befejezésétől augusztusig, napközi, egyebek) viszont lényeges a jelentkezés szempontjából!

Tehát:
Balatonszemes 2017.07.17-21-ig
Teljes ellátás, utazás, úszóedzés ára 27.000 Ft
Előleg befizetés: 10.000 Ft, határidő április első feléig.
A versenyzőknek további költségei nincsenek, azt az egyesület állja.
Mindenki másra a teljes összeg vonatkozik.

Szemesnek áll a világ...
Balatonszemes meg vár miránk!


 

Itt úszunk mi
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.