Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bámulatos

Biztos ti is bámultatok már valami távolodót, induló, majd elhúzó vonatot, repcsit, egy autó hátsó lámpájának fényét, valakit (talán visszafordul és integet még) míg el nem nyeli a távolság. Marad az emlék, elevenen, vagy halványuló vonalakban, ez már csak így van. Jól, rosszul, ám tényszerűen.
Amikor mondanivaló adódott, esetleg kikivánkozó jósnak is becsületére váló látomás, mesélni arról, hogyan láttam, éreztem akkor és ott, szóltam hozzátok a honlapon keresztül. Most ül itt nekem a nyomorult, félretolva a sarokba, mert ugyan mit véshetnék rá, amitől okosabb leszel? (távolba vesző sínpár)
De őrizgetem még, régi vonalait rajzolva újra, hátha egy fatális elütési véletlen nyomán itt találod magad és nehogy már a jövő évi versenynaptár hiányozzon. Agyon lesz majd firkálva tudjuk jól, azért a kábé szintjét talán megugorja, és tájolni erőt, az hol robbanjon, ha mellé megy is, agyon nem fog csapni senkit. Szóval versenynaptár a porondon!

Kedves ismerősöm kérését támogatva…
Egyszer játszottam már télapót - lassan beöltöznöm se kell hozzá - most is azzá leszek egy ajánlás erejéig. A karácsonyt pláne nem zárnám ki, s ami azt illeti, az összes többi napot sem, mivel ajándékozni mindig lehet és soha nem késő. Kérlek, vessetek rá egy pillantást (a több néha jobb)

https://mybohochic.hu/termekkategoria/unnepi-karkoto-kollekcio/

Ja, és téliszünet a láthatáron!

Virgács mellé és a fa alatt

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.