Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Belassulva - és egyéb vetítések

- Lassan járj, tovább érsz! Aha. Mélyenszántó szempontból bizonyára, de szó szerinti verzióját tekintve baromság, ahogy van. Precízen fordítva, igazából azt jelenti: Lassan járj, és soha nem érsz oda, ennyit tudsz, nyomi vagy, szevasz, próbáld újra. Te figyu, voltál már úgy, hogy vonultál a fáklyásmenetben? Megejtő látványosság lehet, pengeti az érzelmi húrokat, lobog a tűz, arcokon táncoló fények, villódzás oda-vissza. Bevallom én még sosem voltam, de olyanban igen, ami nem egy fáklyás menet. Semmi táncoló fény, azt mondanám, tök sötét inkább és hol a lovam, meg különben is… ha? -

Nyakunkon a versenyszezon, (itt sem okés a lassan) nem a fojtogatós, hanem a nyakad átölelő, veled táncra perdülő fajta. Az erőt feszíteni kell! Behajlítod, kipattintod és hagyod repülni, míg távolba nem vész. Mert így helyes, így jó, és legyen száz, meg ezer verseny, semmint egyetlen nyekkenés.
- Melyik is lesz? A bal. Tetkó az alkarra, nyíl a combra, oda a ruháit, kérem a karját, ez a két bogyó a magáé… - mondod, fárasztó a futás, szerintem csodálatos. Majd nézek videókat róla.

Csak nem bezár az uszoda? De. No para, van másik, (addig) direkt a folytonosság végett, mert lássuk be, tovább csak így lehet. Tisztán látni, tisztába tenni, és tisztában úszni, sokkal jobb, mint fordítva. (Március 15-től számított két hét) Tudom, a megszokotthoz képest problémás első ránézésre, de negyven centivel arrébb nyúlni a vajas kenyér után, néha nagyobb mutatvány.

- A lényeg nem mindig világít, jogod van keresni, vagy amit keresel, jogos-e, és visszatáncolni hol kapható, de másképp sosincs, mint ami van… sárgul a falevél, lassul a tánc.
Mellettem a csákó, dobott egy hátast bringával. Gödör, pedál, valamint más szerencsétlen együtthatások következtében, kívülről látszott, aminek belül kellett volna maradnia bokától innen és túl. Jött is az angol fiatalokból álló team csodájára járni a sikeres helyrehozatalnak. Föléje hajoltak, hogy a fejük összeért, röpködtek az idegen nyelvű orvosi kifejezések. Aszongya a barátom, megemeljem? Hova sügér, akkor pont orrba rúgod az összeset, meg úgysem értik mit karattyolsz. Feszegette magát a szerepben, akár egy filmsztár. Az elismerő very nice hegyek után, a fődoki is megtoldotta egy - nagyon széppel. És benyalta. Komolyan elhitte, láttam, ahogy vigyorog boldogan. Nem akartam elvenni a kedvét, mondtam volna, hogy ilyen rondát, még festeni se tudnak, konkrétan újra írta az agyonvagdosott buci fogalmát… hirtelen asse tudtam, sírjak, vagy nevessek. -

Ezzel szemben a Paskál fürdő, tényleg very nice, futni is lehet a környéken. (a tervezett helyszín) Megszokott már itt lenni ilyenkor és tudom csíptétek ti is. Kicsit más, kicsit valami új, a medence hossza stimmel az első verseny helyszínével, (03.23. - Székesfehérvár!) tanfolyamosoknak pedig a pláne az érdekes benne. Segítsetek azzal, hogy jöttök oda is, mert a hónap nem fél, viszont teljes!
Parkolás ingyenes, a troli ott tesz le, jön a tavasz... tiszta Amerika.
Időpontok még születőben, majd rá kell kattintani, mikor odaér.

- Tudja valaki a Sári, Kati telefonszámát? Küldd már át létszi, állítólag tudják, hogy kell járni… dumálnék velük. - 

A táncra perdülős fajta

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.