Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boldog szülinapot!

Negyvenhét éve ismerem. Gyerekcipőben jártunk még, mikor találkoztunk, s lám kitartott e kapcsolat. Nem tudom, hogy csinálja, de egyre csak szépül és fiatalodik, bárcsak elmondhatnám én is magamról. Nem az a szószátyár típus, szerénysége meg pláne, ezért jobbára én beszélek, ő meg nagyokat hallgat. Emlékszel a kis puffancs csávóra, kék csíkos pólóban, aki utolsónak ért célba a felvételin? Később aztán együtt róttunk köröket, hála neked, s ahogy elnézem, kedves ösztönző tulajdonságod sem vesztett fényéből. Adhatnál tanácsot, hogyan lehet fáradságból kedvet, lekvárból acélt nyerni? Miféle tudomány az, ami rávesz a szeretetre, mikor utálnom kéne, hogy hadba szálljak egymagam az ellencsábítók seregével?! Az a szép zöld gyep, kék ég a dagadt bárányokkal? Akkor viszont nem értem a feketébe fagyott hajnalt, mert az is te vagy! Csak úgy lappangnak itt a titkok, se szeri-száma! Vagy nincs semmilyen, és ha mégis, az mi vagyunk. Megnyomsz egy gombot, kinyit, bezár, elrepül, Full HD, ilyen kenőcs, olyan bogyó, meg a sok ezer szuper rettenet, de a kérdés: Miééért? Na, erre nincs felelet. Nem is kell. Mert vagy megtörténik valami, vagy nem. De ma, ma szavazzunk arra, hogy legyen!
Százával álltunk kék egyen melegítőben, gyönyörű glédában. Lépés indulj! Bal, egy-kettő bal… jobbra nézz, integess. Kb. két órát gyakorlatoztunk a Május 1-i felvonulásra. Fülig ért a szánk és borzasztó büszkék voltunk. Mi képviseltük a KSI sportegyesületet. Ott volt akkor is velem, a jóbarát…

Idén ünnepli ötvenedik születésnapját, és akárhogy is, ez bizony különleges kornak számít. Hát Isten éltessen haver! Emeljük poharunkat az évekre, szép jövőre, a soha ki nem fogyó bíztatásra, hogy vagyunk, leszünk még!

1963-2013
50 éves a KSI

Jut neked is, ha kérsz belőle

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Elöttem az utódom

(G.B.Andrea, 2013.06.05 12:55)

Mi is eltöltöttünk együtt néhány esztendőt, és remélem most fiacskámnál is így lesz. Hajrá KSI

Re: Elöttem az utódom

(Gyula bá, 2013.06.06 06:32)

Régi dalok, vadonatúj feldolgozásban... :)

Boldog szülinapot!

(Ágóék az "E"-ből, 2013.06.05 19:03)

A nap ma olyan fényesen ragyog, ma mindenki azt suttogja: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Azok, akik igazán szeretnek, sok ilyen szép napot kívánnak Neked!
Hajrá KSI!

Re: Boldog szülinapot!

(Gyula bá, 2013.06.06 06:24)

Egy igaz mese
KSI-SE