Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Buborékmentes

… és konkrétumoktól is. Jogos a felvetés, akkó meg minek? Úgy vagyok vele, ami haszontalan, nem baj, ha fölösleges. Viszont hagyok időt, rákészülve hangolódni a mihez tartás végett, vagy valami hasonló. Countdown. Már az év hátralévő napjait illetően, kicsiny házunk táján mennyi fér bele még. Ránk vár ő is, kezét boldog izgalmában összedörzsölve, az öttusázás színeit soha el nem vesztő palettáján, és csak festi képeit egyre-másra, ahogy dal visz bele a táncba…

Mikulás Kupa
Hagyományos háziversenyünk, valamikor a dec. 5-vel kezdődő héten, nagy valószínűséggel edzésidőben. Idén szeretném összevonni az egész csapatom, (kicsik nagyok) mérhetetlen tudásuknak megfelelő távokon, úszás futás tornaterem jeligére, a „mindent vagy semmit” kockázati tényezőt is beleértve. Mondjuk dec. 7. szerda: 16 futás, 17 úszás, 18 tornaterem… hm? Ez még nem szentírás, de majdnem.
Nem árt tudni, az itteni szereplés meghatározó. Kihat a pályafutásra, hogy mást ne is említsek. (ajaj) Itt van például a kis Jóskapista esete, aki nem indult a versenyen… jobb ha nem tudod mi lett vele, szóval, inkább gyere!

A téli szünet öttusázóra nem vonatkozik. Olyan az nekünk, mintha mi se történt volna, vidáman sportolunk tovább. A két ünnep között 30. péntek azonban több ennél. Mert!
Családi Váltó
játszik. Anya apa gyerek, illetve a klasszikus hármast bármilyen variációban elfogadott összetételéből (tesó nagyszülő rokon barát) alkotott csapattal, úszva futva járunk egyet a valamikor ezt tudtam elveszett világában. Mármint ti, mert valakinek bírónak is lenni kell!

Harcra fel! 

Felszálló ágban

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.