Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Családi váltó, és a téli szüneti program

A nyitólapon bejövő szavazásokat nézve, örömmel látom, hogy a társaság és az edzés együttes hatása dominál. Egy jó közösségben még az edzés is megszépül valamelyest. A péksütemény is fontos szempont, mert edzésre jövet-menet, kakaós csiga nélkül, nem élet az élet. De nézzük a további tudni valókat. 23-ig a menetrend változatlan. Az ünnepek után, keddtől csütörtökig, minden nap három órától úszunk. Pénteken pedig a hagyományos váltóra várom a mindenre elszánt családokat. Háromtól futás, majd irány az uszoda. Akinek van kedve velünk edzeni a versenyt megelőzően, jöjjön bátran. Oxigénpalackokat már beszereztem, és utána nézek még más életmentő készülékeknek is. A versenytávok: Négyszáz méter futás, és százötven méter az úszás, amit a három fős csapatoknak, váltóban kell teljesíteni. Tehát egyenként egyharmad futópálya, és kétszer egy hossz úszás. Mivel az első versenyszám az életkorok összege, jó esélye van azon csapatoknak, ahol a mamák, papák is harcba szállnak. Minél öregebb, annál jobb alapon. A csapatok összeállításánál, minden variáció megengedett. Valaki csak fut, vagy úszik, esetleg zászlót lenget, és így tovább. Ha csak ketten vannak, csinálunk belőlük hármat. Nincs akadály.

Ha másért nem, hát azért, hogy itt és így kívánjunk egymásnak boldog újévet…  

Gyerünk papa!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Lehet-e furcsa család?

(Botond mester, 2011.12.19 19:30)

Lehet-e furcsa család?
kb olyan hogy Hajabács Botondné vagy Gaál Andrásné stb. Lehet ilyen vagy nem?

Re: Lehet-e furcsa család?

(Gyula bá, 2011.12.19 19:36)

Minden lehetséges. Van pl. vegyes zöldség, vegyes fagyi, vegyes felvágott, vegyes úszás... A vegyes család miért lenne kivétel?

Re: Re: Lehet-e furcsa család?

(Hajabácsné Linda, 2011.12.20 17:53)

Arra gondol igazából a gyermek, hogy a Hajabács B.-Bereczki N.-Gaál A. trió eredményesebb "család" lenne, mint a 3XHajabács. Ilyen öttusázó "család" is lehetséges?

Re: Lehet-e furcsa család?

(Gyula bá, 2011.12.20 18:17)

kb. lehet. Legfeljebb egy lábon szökdécselnek, vagy valami hasonló :)