Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Családi Váltó 2013

És csak jöttek, jöttek befelé, míg ki nem dőlt az előtér oldala. Családok, versenyzők, szurkoló seregek özönlöttek az évbúcsúztató rangos eseményre. Nehéz lenne megmondani, hányadik is volt az idei, de, hogy közelít egy komolyabb jubileumhoz, abban biztos vagyok. Sok sportág vallja magáról, egy család vagyunk. Az öttusának nem kell, mert mindenki tudja róla, és ha volna is eltévedt tudatlan széles világunkban, versenyünket látva, bólogatástól elzsibbadt nyakkal adna igazat e ténynek.
A futópálya maga a titok. Mást ne mondjak, a táv ugyebár, aztán a taktika, csupa csupa rejtelem, kiismerni, nem hétköznapi feladat. Nem így persze, ha profikkal van dolgunk, akik kisujjukban hordják a tudás csínját-bínját. Már a melegítés is elárulta a hozzáértés netovábbját. Alig öt perc alatt lendült formába a mezőny, csípőkörzés erre-arra, néhány szerény, de sokat mondó vágta és a csúcsforma már elő is állt hatlovas hintaján. A forgószél szégyenkezve látta be, más meló után kell néznie, ha csak nem elégszik meg a lágy fuvallat osztályon betölthető szereppel. Vállald be kishaver, a szelek ura immár az öttusázókban lakozik.
Az uszodai váltó sem volt kevésbé felkavaró, már ami a pozitív vonatkozást és a hullámok tükrét illeti. Néztem bennük magunkat, ahol a megannyi mosolygó arc egy emberként fújta a trombitát. Viszlát 2013. Jövőre veletek ugyanitt!

A Novák (Család) Csajok idén is verhetetlennek bizonyult. Gratulálok és köszönet mindenkinek!

Pontazonosság esetén a jobbik úszóidő számított. Az eredményeket ITT nézheted meg.

BUÉK

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

.

(V.Zozo, 2014.01.02 20:59)

Hihihi Heni Anyó évei megint aranyat értek...

Budapest Anyácska utca

(Véberék, 2013.12.31 11:52)

B.U.É.K. Gyula sajnálom a családi váltó rajtam ment el belázasodtam reggelre Cintia mondta biztos a Versenyláz sajnos nem jól diagnosztizált így fájó szívvel nem tudtunk menni helyettest pedig nem sikerült találni pedig készültem ám nagyon Jan.2-án találkozunk köszönet az egész éves munkádért üdv

Re: Budapest Anyácska utca

(Gyula bá, 2013.12.31 14:40)

Sajnálom én is. Jobbulást! BUÉK!