Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Családi váltó 2014 - Eredmények

A sors akarata? A józanész hiánya, valamilyen ismeretlen erejű késztetés rángat-e bele, hogy az önpusztítás magasiskoláját űzve, öttusára adjuk a fejünket?! Normál körülmények között, eszünk legtávolabbi csücskében, még a gondolata se motoszkálhatna ennek, és olyan távol állna tőlünk, akár a Michelin-csillag egy falusi kocsmától. Valamitől mégis! Talán mert a normál körülmények kaptafája, sosem kap lángra, márpedig kell a lobogás, a fény okán legalább, s ugyan mire vigyáznánk akkor a kialvást illetően... hm?
"Gyertyára sem vet
rossz fényt az, hogy folyton fogy:
amíg világít."

És az a legkevesebb, hogy ez a tűz kihat. Beizzít körülötted levegőt, forral vért, tüzes táncot és magával ragad szülőt, rokonság apraja nagyját, éghetetlen csodaszerrel bekent tetejét a magasságnak. Mert égig ér. Megdönthetetlen bizonyíték szolgálja állításom igazát, hiszen nem egy példát látok, ha már a gyerek, akkor én is, fejes a fitnesz, itt fáj ott fáj, mégis örömteli világába…

Ezt láttam a Családi váltóversenyünkön, az örökké mosolygós arcát, melyet a mínusz fokok csak pirosítani tudtak, elvenni nem. Nagypapától unokáig, régiek és újak vitték vállukon a hagyományt,  hogy együtt búcsúztassuk az évet, és pályán tartsuk a jövőt.

Köszönöm!
BÚÉK!

Eredmények  ITT

A benned égő...

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.