Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Családi Váltó 2015 - eredmények

Miért pont pályafutás? Ha megkérdeznek engem is mielőtt ezt így kitalálják, javasoltam volna, legyen inkább pályaséta, akkor kábé a felénél tartanék csak, de nem. Ebből pedig az következik, nemhogy futás, hanem rohanás a vége, s tűnik múltba a lehagyott idő. Tegnap egy ovis kislányt hoztak az usziba, ma meg ő vezette az autót, amivel érkezett. Te érted ezt? Na, ebben az én drágalátos pályafutásomban, melyben ily sebesen szaporodnak a kilométerek, sok-sok évet átölel a Családi Váltó versenye. Hagyomány ez, mert ("Szép a telő idő! Csak a múlót nem szeretem." Fodor Ákos) visszatér, köszöntve évet, egymást, korábbi emléket és a jövőnkbe táplált reményt…
Nagy öröm látni volt tanítványokat, kik már világversenyeken edzett harcosok, de eljönnek játszani. Újakat, kóstolva ízét. (ugye milyen édes) Hűséges visszajárókat, szülők, nagyszülők, barát, rokon apraja nagyját, hogy sorolni is kedves.

És hány éves a csapat? Nagypapának hála, sok. Az jó. (legyen már fór a titánokkal szemben) Egy nyikhaj csapatban lévő matematikus, fiatal éveik hátrányait ecsetelve, egyenletekkel bombázott, miszerint, ha százból kivonunk, majd négyzetgyök alatt beszorozzuk az egész nyavalyát mittudomén mennyivel… jó van pubi, dolgozd ki, aztán rajzolj hozzá sormintát.
Soha nem volt még ennyi induló. Ha azok is eljönnek akik ígérték, jövőre csúszik a befejezés, két hossz között kellett volna pezsgőt bontani, ami hátrányos a sebességre nézve, szóval megbocsájtok. Az Ébredő Erők győzelmüket ünnepelve, lehet mégis pukkantottak, ugye fiúk? (istenisten, sose halunk meg)

Pontok a helyezési számok, vagyis a kevesebb több alapon lettek értékelve, pontegyenlőség esetén pedig az "öregebb" csapat végzett előrébb. Fej-fej mellett befutó, kéz a kézben a szorítás, váll-vállnak vetve megy előre… én emelem kalapom (poharam) a múlt és leendő öttusa sikereire! Jövőre is. BÚÉK!

Nem a sorrend a lényeg eredmények  ITT virítanak.

A rohanó pályafutás

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Köszönjük és BÚÉK!

(Novákné Cseszregi Henriett, 2016.01.03 08:24)

Köszönjük, hogy 10. éve részt vehetünk ezen a remek óévbúcsúztató játékon! :)

Re: Köszönjük és BÚÉK!

(Gyula bá, 2016.01.03 10:05)

Tiszteletbeli örökös tagság, valamint a mostani helyezésért (is) olimpiai kvóta jár :)