Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Családi Váltó 2016 - Eredmények

Pergessünk filmet… címe, legyen mondjuk - Az év öttusa eseményei a KSI-ben. Nem túl eredeti, se igazán talányos, inkább olyan szó szerint értendő, akár a Három kismalac, ami köztudottan három kismalacról szól. Ha már ilyen szabadon választott és erősen képzeletbeli, nyomassuk három dében, (az olyan menő, meg látszik ahogy hátulról jön előre) zenéje legyen elvarázsolt, a legújabb zenebona stílusában, ahol a cintányér pont akkor verődik össze, mikor épp bealudnál rajta. Igazából hagynom is kéne, hiszen behunyt szemmel látszik a legjobban, így aztán mindenki úgy látja, ahogy szeretné. Már a bemutató előtt óriási a tolongás, kígyózó sorok a pénztárak előtt, a kasszasiker garantált, nekem elhiheted. A befolyó pénzből mentsük, ami menthető és csomó mindent még, hisz sose tudhatod, mire lesz jó. Az emlék.
A happy and azért nagyszerű, mert feloldoz, megbocsájt és egy megkönnyebbült sóhaj kíséretében elhiteti veled, ha a vége okés, a többivel se lehetett baj. És tényleg! Már nem számít a sírás, esetleges csalódások, borítsunk vidámságot az egészre! E szereposztásban játszik a Családi Váltó. Mottó is van: Szülő vagyok, kenem-vágom, csak a szusszal állok hadilábon!

Az utolsó versenynek helye van a filmben. Máshol nem látni a pörkölés ilyen mértékű elánját, a vízből indulás előnyeit, kék villámot arcokon, bombázók tündöklését, bukfenccel egybekötött befutót, régieket, újakat és valahány név a naptárban, gyertek máskor is, hol bár nagy, mégis laza a tét, szóljanak erről még mesék… BÚÉK!

(pontazonosság esetén az idősebbek javára billent a mérleg)

Eredmények  ITT

Az utolsó előadás

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.