Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Családi Váltó 2017 - Eredmények

Találós kérdés. Minél kisebb, annál fényesebb, mi az? Világító mütyür olyan elemes izé, nem? Lehetne akár az is, viszont akkor berregve pattognia kéne, miközben körbe-körbe forog, de ez a világító fényesség úgy jött létre, hogy voltak páran, akik eljöttek a Családi Váltóra. A ritkaság mindig értékesebb a tömegcikkel szemben, különösen akkor, ha túlmutat a mára kicsit béna, kicsit megkopott kinézetén, mégis képvisel hagyományt, jelent és múltat, nem utolsó sorban pedig lehetőséget ad egyfajta köszöntésre. Köszönteni az elmúlt évet, közösen várni a reményteli jövőt, valamint játszva, „szenvedni” gyerekekkel karöltve, választott sportáguk minden nehezét.

A résztvevő csapatok, teljes metszetét adták a lehetséges variációnak. Jelen és volt tanítványok, szülők, beugró segélyszerveződések, meglepetés vendég, szóval, ha volt is hiányzó, csak magára szorulhat bánatában.

A zenét DJ ET (ejtsd: dídzsé íti) szolgáltatta, voltaképp majdnem hallani lehetett, de azt vízben is tudta. Hoppá!
A legütősebb csapatnév címet a Balta nyerte, kétséget sem hagyva elszántságáról, amit megformázott papír mivoltában, a fenyegetés látszatával igyekezett fokozni. Az, hogy inkább hasonlított csákányra, a részletkérdésekben odaveszett, keresni meg nem volt miért. A fát így is úgy is vágni kell, persze nem magunk alatt és leginkább jelképesen. Legyen belőle tábortűz, hogy fényét melegét körbe ülve, egymás szemében láthassuk annak izzását, mert mi ide tartozunk. És ez jó!

Szerdán már szokott időben
Nincs új a nap alatt
Ha mégis volna
Hát…
Az egy egészen más kategória

Eredmények  ITT

Családban marad

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.