Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Decathlon Háromtusa MK.1. ford. / Eredmények

Egye fene, most mondok egy merészet. Hogyaszongya: a mai világban két választásunk van. Szaladsz, vagy hagyod elszaladni. Az előbbi azt jelenti, követed a dolgok sűrejét, alkalmazkodsz a változások hozta eseményekhez, sőt(!) te magad vagy a változtatásra képes hajtóerő. Teremtője a sansznak, amit aztán szépen meglovagolsz. Az utóbbi, a "take it esay" féle választás, mikor nem hat rád holmi kényszer, szaladjon aki rá van szorulva… ha lemarad, hadd maradjon, nem tesz semmit. Igazából nem is választunk, hanem hozzuk magunkkal, vagyunk minek születtünk, ugyebár. Mindkét eset létező és tartalmaz előnyöket. Van, ki lecsapja a feladott labdát, le-föl futkos a háló vonalában és piff, izomból zúzza ficakba. (ezt kapd ki) A higgadt azt se tudja mi a ficak, az ütőről nem is beszélve. Élni és használni a valót, avagy teremteni egy sajátot, ahol nem a labdát lesed, hanem az eget bámulod… (előny ez is, csak másképp)
Én már úgy vagyok vele - mert az évek is beleszólnak ám - inkább az eget bámulom, de te még szaladgálj a labdák után, suhanását hagyni ráérsz, mikor már úgysem éred utol.  

Szóval a nagy eget fürkészve csapott belém frász, hiszen verseny volt hétvégén, s ezek bizony ranglistába vésendő eredmények! A megszokottak szerint, ide háromtusáig jegyzem hőstetteitek, ezen kívül beszámolni róla csak annyit tudok, hogy remek hangulatban telt kollégám szerint. Különösen a lövészet hozott vidámságot, élvezettel szórtátok meg a táblát és környékét. Na hallod, ha valami újdonság erejével képes hatni, csodákra képes. Ilyenkor még a zéró (nem)találat is mulatságos. (nidda, hát nem mellé trafáltam) Maradjon így, lásd az élet vicces oldalát!

Az U15 (2002 és felnevezett 2003) korosztály idén próba-háromtusázók lettek. Lövész eredményük csupán jelzés értékű egyelőre, nézegetni hol végeztem volna azonban jó játék. A kombi ugyan más műfaj, ez akkor is egyfajta előszoba…
Ahogy írtam egyszer korábban: A célt ki kell tűzni. / Néha mellé megy… / hunyd be ilyenkor / mindkét szemed

Az idei RANGLISTA gyűjti már a pontokat, vess arra is pillantást!

Az eredményeket  ITT böngészheted

és piff a ficakba

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.