Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dobszóló

„Egy hosszt kellett úszni
és a négyszáz méter futás,
este a plafont bámultam,
gyötört a versenyláz…”
Olyannyira, hogy rá is nyomta bélyegét a szereplésemre. Volt is szép gyűjteményem belőle, kár, hogy nem jutott akkor eszembe a „tuti” szöveg- mit tudnék megmutatni… Ült a nyakamon, nyomott a víz alá, ólmot rakott kezembe, lábamba. Mikor ki kell állni és megmutatni mit tudsz, legyen bármiről is szó, az izgalom, köszönés nélkül beállít és játszani kezdi dobszóló számát a szíveddel. Ismerős? „Ahogy fent, úgy lent” minden igaz és az ellenkezője is… de az egyszerűség kedvéért, most ne menjünk bele abba, hogy eleve bennünk van a képesség, higgyük azt, tanulható és fejleszthető ez is. Vagyis ez a dobszóló, csatába hív, és  ritmusa, fokozott teljesítményre sarkalva segíti a szereplést. Sőt! Ha nem lenne, egyenesen ki kéne találni. Ne félj hát ha izgulsz, inkább örülj neki, mert ott a VIP páholyban ülve, ő a főszurkoló. A fehérvári verseny előtt, bevetve az összes protekcióm, sikerült jegyet szereznem mellé, és a KSI zászlaját lengetve drukkolok én is Nektek!

 

A "zászló"

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

verseny

(Hajabácsné, 2011.04.06 20:45)

Kedves Gyula!

Akkor lesz busz pénteken a versenyre, összejött annyi gyerek? Boti egész péntekre kap kikérőt, és 12.30.-ra menjen a KSI-be? Kicsit kevés infó jut haza.... Szombaton hánykor van rajtszámosztás?
Előre is köszi, Linda

Re: verseny

(Gyula bá, 2011.04.06 21:15)

Szia!
Igen, mondtam neki, én vezetem a kisbuszt és pénteken 12.30-ra jöjjön. A kikérőt elintéztem, a KSI-ből viszik át. Egész napra szól, de bemehet órára is szerintem...
A versenykiírást olvashatod itt az aktuális menüben, a MK.II. F.... letölthető :)