Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Edzésváltozás a Pünkösd hetében

A megszokott kerékvágástól néhány fokkal balra fut majd szekerünk jövő héten. Nehogy unalomba fullasszon az egyformaság, és a változás, ha mégoly drámainak tűnik is első ránézésre, valójában nem az. Van egy remek módszer a dolgok egyszerűbbé tételére, és bármilyen oldalról támad ránk a nyavalya, csupán azt kell tenni, hogy távolabbról szemléljük annak ellenünk munkálkodó igyekezetét. A végén úgy törpül el, mintha ott sem lett volna, akár a hangya kék egünk távlatából. Életünk szivárványos ívén ráncokat, nem az alábbi események vetik (ha egyáltalán…)
Arról van szó, hogy a Pünkösd hétfőt követő napokban, egész pontosan azon a héten végig, karbantartó munkálatok folynak az uszodában, a meleg víz szolgáltatás nullára csökkentett üzemmódban vesztegel majd, ezért az uszoda vize alaposan alábbhagy az úszásra alkalmas hőmérsékletéből. Befagyni ugyan nem fog, de nagyon gyorsan kéne benne haladni, hogy gémberedés és fogvacogás nélkül vészeljétek át a kalandot. Egy hét nem a világ, még ha verseny előtti is az. Kedden teszünk egy próbát, a jégtáblákat ügyesen kerülgetve esetleg vízre tudunk szállni, a további napokra azonban már nem fogadnék. Helyette találták ki a jó öreg futást, ott legalább meleg lesz.
Így alakul a hét:

 

 

9. hétfő

10. kedd

11. szerda

12. csüt.

13. péntek

15ó

ünnep

futás

futás

futás

futás

16ó

úszás(próba)

futás(kicsik)

 

 

Amennyiben a víz úszható marad, a táblázatban nem írtak ellenére, a szokásos időben úszni fogunk mégis.
A nagyok lehetőségeit, a "Nagyok edzése" menüpontban láthatjátok (BHSE)
Sose lehet tudni, egy adott helyzet mit ad, vagy vesz el, még az is megtörténhet, hogy jól jövünk ki belőle. Az biztos, egy hét alatt úszni elfelejteni nem fogunk, nem fogunk!

Jégkocka rendel

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.