Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELIT 2014 / eredmények

De kár, hogy vége. Hál istennek. A versenyszezon elmúltával felszálló végletei a bánat és a megkönnyebbülés sóhajának. Óh béjbi, jól ki nézünk! Kicsit nyikorgott, majd jó nagyot döngve zárult a mókatár. Ez drága öcsém a múlt, s mint ilyen, már történelem. Elfogadni vagy kénytelen, mit tehetsz örömmel, vagy az elégedetlenség savanykás ízével, bárhogy is, meríts belőle. Javasolnám az erőt például, általában jól veszi ki magát és az a hír járja, építeni képes. Várat, kedvet, utat, merre haladni szeretnél. Aszongyák az okosok, minden okkal történik, ha pedig így van, "Segíts mindennek olyannak lennie, mint amilyen úgy is"

Száz forint egy gombóc. Akciós és finom. (szombat esti láz) Cifra palota, ja, ez nem az. Bevonuló, érmek, győzelmek… mind mind a második helyre szorult holtversenyben, egyetlen megfestetlen kép mögé. A napsütötte tisztást betöltő, önfeledten játszó, egymásnak szurkoló, boldog gyerekcsapat látványa, ahol árnyék nem lévén, csak a fény az úr.
Nekem ez a kép a lét!
Köszönöm srácok,
köszi Kecskemét!

Pontvadászat eredménye a Ranglistában! Hányadik lettél?

Eredmények itt is (talán nézhetőbb változatban)

ELIT egyéni: ITT

ELIT váltó: ITT

Valami ilyesmi

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Budapest Anyácska utca

(Véberék, 2014.10.21 08:50)

Köszi Gyula az elmúlt 4 évet. Kislányomból Kamaszt neveltél. Segítségeddel megtaláltuk a helyes utat,nélküled ez nem jött volna létre. Nagy szerencse hogy mikor sportágat választottunk a sok jó edző közül sikerült a legjobbat kiválasztani. Mivel a gyerek szeretett nem tanítható az vagy van vagy nincs,erre születni kell. Az eredményes oktatás mellett a szeretett legalább olyan fontos.Mikor a szülői hév rossz irányba vitt volna minket te visszarángattál minket is a helyes útra ezt nagyon köszönöm neked. Nagyon hálásak vagyunk neked mindenért persze továbbra is fogunk találkozni de valahogy másképpen,nagyon fogsz hiányozni,remélem még sokáig fogod a kis lurkókat edzeni további sok sikert üdv

Re: Budapest Anyácska utca

(Gyula bá, 2014.10.21 09:08)

Köszönöm! ...és ami a hiányérzetet illeti, az nekem is. Nagyon!