Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELIT 2016 Kiírás

Na, hát itt van! A várva várt. Mindent eldöntő. Félelmetes. Nagyszerű. Világraszóló. Ki lesz a Bajnok a győztesek között? Az ELIT. Ez akkora durranás, hogy az ágyúlövés ehhez képest, besült dugós puska, nekem elhiheted.
Már épp szóvá akartam tenni, miért nem rendeznek kéttusát a legendás margitszigeti Sportuszodában, erre tessék! Ó ha tudnád, milyen emlékek kötnek ide. Száz évvel ezelőtt itt felvételiztem a KSI-be. Tökutolsó lettem futásban, az usziból meg kimenekültem, mégis felvettek. Tuti látták bennem a gyöngyszemet, bár csak az nem került be, aki ott se volt, de ez már részletkérdés.
Aztán ez az Úttörő Stadion. (régi nevén) Te már azt se tudod mi az, hogy úttörő. A kisdobos után jött és volt avatás, meg minden. Kár, hogy sosem tudtam rendesen megkötni a nyomorult nyakkendőjét, csak szánalmas csomó lett belőle, viszont hátamon a háromszögformájú vége, már hasonlított. (mondjuk nem láttam oda, de éreztem)
Így hívják: fedett 33-as. Itt derült ki egy verseny előtt, két hosszt kell úszni egy helyett! A szememben felizzott rémületet láttán jött létre a pánik szó elnevezés. Ilyen közel a fulladásos halálhoz még kevesen jártak, amiben nekem azon a versenyen részem volt.
Változnak az idők. Van ebben jó is, most hirtelen ugyan semmi nem jut eszembe, azért még biztos akad néhány…
Átugrani a képességek korlátait nem lehet, ám feszegetni, tolni kijjebb, tágítani, nagyon is…

A fényességes kiírásos tudományos ITT

A váltó csapatok (tervezett!)  ITT  ... szóval így, vagy totál fordítva, kitudja? 

Meg egy csomó minden

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.