Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELIT 2017 - Eredmények

Várjuk vagy sem, az érkezés garantált. Akárki és a bármi, egyszer csak ott terem és kész. Néha ugyan késik, akár egy beszámoló, mikor a szavak szétszaladnak és fogalmad sincs, merre keresd őket. Ássak-e mélyre, netán emelkedjek fölé, no meg a jóöreg „minek” csomóinak kusza boglya is pergette a napokat, s lett lejárt lemez az aktualitás. Viszont, mivel e késedelem nem renget falakat, ráadásul a szentség sem törik darabokra, vigaszra leltem végül, és felszáradt könnyeim nyomait követően, prezentálom néked a jobb későn, mint soha örök érvényű igazságára hivatkozva, a párját simán kicselező olvasmányt.

Látottakról értekezni, nem nagy kihívás. Jöttek láttuk győztek. Ez így rendben is van. És? De bennük a rajt vonalán, (kövén) menet közben mi játszódik? Honnan az iszonyatos akarat, a tartalék tartalékjának tartaléka? A még, a nem hagyom, a tovább és tovább, a végtelenbe vesző célig! Hogyan fér el egy apró emberbe ennyi tűz, miféle hajtóművel működik az a látszólag semmiből kirobbanó energia? Ezen gondolkodám... Csodálat tisztelet és főhajtás érte!

Sportban a győzelemnél, csak egy nagyobb (nehezebb) dolog létezik. A címvédés. Aki ezt többször is megismétli, az varázsló. Tuti kristálygömbbel variál valamit, mert más magyarázat nem létezik. Ha csak az nem, hogy az álmok mellé, rengeteget dolgozik is érte!

A Ranglista betelt. Bár betelni vele nem könnyű. Öröm büszkeség meghatottság lengheti körbe, szóval megnyitása némi kockázattal jár, de szívből ajánlott mégis. (mindörökké)

Eredmények  ITT  (is)

Bűvöld te is

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.