Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELIT 2017 - Kiírás

Annyi hülyeség ötlött eszembe a felvezető kapcsán, hogy a végén úgy döntöttem, nem másolom ide. A titok nyomába eredve kutattam a lehetséges fényforrást, búvárkodtam feneketlen tó rejtett barlangjában, kerestem ezeréves nagyszakállút, megsárgult lapokra írt különös szavakat, de hiába. Nem maradt más hátra, mint levonni a végső következtetést, mázli az egész. Valamilyen szerencsekerék műsora a létünk, és akit kirántanak a kalapból az nyer, a többi megy a levesbe…

Nakéremszépen! Minden ELIT-be került induló mázlistának érezheti magát, óriási szerencse, hiszen ő lett a kiválasztott. Sikerült úgy pörögnie a kerékben, hogy kidobta a gép és néhány bámulatos bukfencet követően, már lendíthette is magasba a kezét. Az itt elért eredmény további szerencsés lapjárás kérdése csupán.

…mert hajnalban kelni plusz edzésre, hajtani hinni akarni, egyszóval tenni érte, ahhoz jó adag szerencse kell. Abban az értelemben bizonyosan, hogy a velünk született képesség tesz alkalmassá reá. Kiaknázása már nem a szerencsén múlik, csakis rajtad áll!

Kiírás mindkét napra  ITT

A mindenek tudója

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.