Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELIT 2018 - Eredmények

Itt a vége, fuss el véle! Annyi az idei szezonnak, fogta magát és elillant, mint az összes mindenség, ami elkezdődik, pattogunk benne egy darabig, aztán csókolom. Amúgy elfutni véle nem is rossz ötlet, mert, bár elviharzott, belékapaszkodva utazni rajta még, soha nem haszontalan. Hogyan lehetne lépni tovább, ha hiányoznának előző lépteink? Ha kevés volt, hozzáteszel, elégnél meg vállon veregeted magad és vágsz egy magabiztos mosolyt a kamerába.

Ez ám a csili vili. Láttad ezt a sport nem is tudom micsodát? Ami ebben nincs, az nem is létezik. Nem cserélünk? Neked adnánk a remek létesítménykörünket bónusz, itt írd alá, köszi. Hazaérve, sokáig súroltam magamról valami sárgát, aztán rájöttem, az irigységtől van… na mindegy, főzünk vízzel, majd szórunk bele egy kis édeset.

Most nem lehetett kikapni. A legjobbak között ilyen aligha fordulhat elő. Aki ezen belül is élre került, az a pláne, a non plus ultra és minden szó, amit a méltatásra valaha kitaláltak.

Terülj terülj asztalkám. Ahogy a mesében. A mi asztalunk volt a leghosszabb, egész termen át, égen földön, tűzön vízen, gyöngyvirágtól lombhullásig és az összes hasonló, ami befogadni képes vigyorgó arcokat, éhes szájakat, egymást túlkiabáló lármát, no meg rántott hús hegyeket.
Őrzői vagytok a reménynek, ami a jövőbe vetett hit vigasza, szépe. Szaladj még vele. Lehetőleg jó soká és minél messzebbre!

Kerekded. Vagy csak szimplán dagadt. Mégis mindenki őt akarta. Hón alatt babusgatva, magasba emelve, érte szóltak a harangok és egyéb imádságok. Csirke! Akinek jutott, már nem élt hiába…

Betelt a idei Ranglistánk. Főhajtás vastaps gratuláció ováció… vakáció (ja, az még odébb)

S végül az átkelők. Tőlem kiöregedett vének, minden jót tinéktek!  (és azon is túl) Amott már egy másik part, nehezebb, de sokkal szebb! Sok sikert!

ELIT egyéni és váltó eredmények  ITT

Nini, ez meg milyen pipi?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.