Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELIT 2018 - Lista

Az a lélegzetelállító hír látott napvilágot - és nekem, mint az események után hűségesen loholónak, kutya kötelessége (vau) megosztani véletek - hogy a bekerülési lista előállott és fennen hirdeti a leges-legjobbak rangsorát. Bár huszonhatszor át lesz még írva, bízzunk benne, javunkra lesz majd a változás és nem fordítva. Azt a drámát, igen je, aztán jaj mégse, az ellenségének sem kívánja az ember… (max egy-kettőnek - hihi)
ELIT Bajnokság! Vágod? Akad-e szeglete a világnak, ahol nem kapják fel fejüket és táncot ne járnának örömükben az elismerés csalhatatlan jeleként - kizárt.

Mikor már úgy érzem,
hogy leszakad mindkét kezem,
és vízzel teli van a szám,
ha elsüllyednék, gondolj majd rám

Akkor ráteszek még egy lapáttal
egy lapáttal
egy nagy lapáttal!
stb

A fenti mentalitás egy remek dalban… (nem azért mondom, de saját szerzemény) kié nagy vonalakban hasonló, ott van közöttük. Hol a jelen léted elérhető tetejének álomhatárai húzódnak a sportban, és te rajta ülsz a kerítés tetején, apám… brávó!

Ráadásul nem tombolán nyerted, hanem kemény munka eredménye hozta a gyümölcsöt. Erre az édességre pedig alapozni lehet, s ahogy épül a kilátó, lesz a kilátás is egyre messzebbre mutató, akár a végtelen…

A te neved rajta van(?)   ITT 

Saját termés

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.