Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELIT Bajnokság 2015 - Eredmények

Jöjjön, aminek jönnie kell, mert így szokás, s mint ilyen, főnök a maga nemében. Hol vagyok én ahhoz, hogy megkérdőjelezzem hatalmát, főhajtás előtte hát, no meg az évnek, a versenyeknek, különösen ez utolsónak. Véget ért a szezon, könnyeimmel küszködve intek búcsút néki, Isten áldjon, szép álmokat. Gyere majd újra, csináld, állhassunk elébed és bár félünk téged, alig várjuk érkezésed! A verseny az izgalom, a szenvedések pokla, a mennybemenetel szárnyai, szem sarkában könnycsepp, fülig érő száj, élmények, emlékek színes ceruzája, az élet tanítómestere, külföldiül pedig, mintegy csing-ling, benne minden, a filing. És ebbe az ingbe jó belebújni, vedd csak magadra, varázsa csodákra képes, hiszen semmiből valamit, valamiből ez igent, abból viszont bármit képes alkotni, teremteni. Aki nem hiszi, javaslom, sürgősen járjon utána…

Szóval, beszámoló. Egy erős találós kérdéssel indítanám: feldobom akármi, leesik mi az? Eredmények! Úton, útfélen, minden bokorban, posztok, polcok rengetegjén, ahová csak véletlen pillantás is vetül, kívülről betéve, oda-vissza, vagyis szánalmas kullogás ez részemről, de mint mondtam, a szokás hatalma, s ha már így lemaradok  a hírek frisséről, legalább másnapos. Se kifliből, se így ébredve ugyan nem az igazi, előfordulása azért megesik néha. Oly modern világban élünk, hogy lassan már akkor megjelenik az eredmény, mikor a verseny még el sem kezdődött. Ez ám a vívmány!

Azonban enyém a lábjegyzet, függelék, sorminta hihi. Felsorolni is nehéz, a belevágott fejsze nagyot puffan, alig tudom kirángatni belőle, tán hagynom kéne és csak címszavak mentén érintve felidézi egy-egy képet, ami beröpül az ablakon… Csodás bevonuló, ti ott szemben, mi a lelátón, az izgalom meg a tetőfokán. Szemek követnek erőt szuggerálva, (még dolgozunk rajta, hogy hasson is) kevés idő, sok pont, így van ez kitalálva. KSI-s úszó gatya, dressz kötelező, avagy cáparuha? Micsoda dilemma. Nekem speciel a szépség számít, ami pusztán haszonnal jár, ó az olyan számító. Sártenger, dagonya, föntről lefelé a kanyarban, téli gumi, szöges cipő, esetleg MotoCross, a futópálya adta kínálatból. Díszvacsora. Degesz. Duda. Tudtad, milyen remekül lehet közlekedni az asztalok alatt, itt eltűnsz, ott felbukkansz. Négykézláb zakóban, mert ülni szépen feszítve, az milyen már? Volt még csoportkép a dobogón, letaszítva címmel és folyékony torta fülekből a ráadás. Másnap dettó. Páros csapatokban azért jobb, mivel társsal szép az élet, legalábbis nagy vonalakban, a meló fele az övé, már ezért is megéri, például. Komolyan.

Kíváncsi szemetek vessen pillantást az immár végleges Ranglistára. Pontok és a megnyerhető érmek vonatkozásában (kattintással váltható) látható a teljes lista. Gratulálok mindkét győztesnek, valamint a további helyezetteknek, úgyszintén.

ELIT Hódmezővásárhely - szabad fordításban…

Eredmények:  ITT 

Felpörgetve

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Elitelők

(G.B.Andrea, 2015.10.19 10:03)

Mi is nagyon vártuk a másnapos szösszenetet, és lám nem csalódtunk! Csoda rendes,zakós gyermekem ,ismét megszólításra került. :) Jó pihenést, jó alapozást , köszönet. Andris ma nem ment suliba, itt áll fejen mellettem és óbégat:-Öttusázni akarok!

Re: Elitelők

(Gyula bá, 2015.10.19 11:36)

na látod, erről beszélek
:)

másnapos beszámoló

(M_Eszter, 2015.10.19 09:39)

Mi igenis várjuk a másnapos beszámolókat, még a villámgyors hírek világában is! Mert a Gyulabá beszámolója az mégiscsak az edzőbá beszámolója, őérte is (nem csak magukért, és nem csak anyuapuért) csapnak vízbe a karok, és sárba a lábak. Köszönjük a munkádat az egész szezonban, és remélem kitartasz a kölkeink mellett a következőben is!

Re: másnapos beszámoló

(Gyula bá, 2015.10.19 09:46)

igyexem :)