Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELIT BAJNOKSÁG 2015 - lista és kiírás

ELIT BAJNOKSÁG

Jár a csupa nagybetű, ki mást is írhatnánk így, ha nem őt magát. Itt ül a trónján egész évben, méltóságteljesen, néha kicsit be-bealudva, de ugrásra kész kíváncsian, hogy az év vége táján kitárhassa kaput. Gyertek vitézek, s ti bájos udvarhölgyek, a végső csatára. Ez elég drámainak hangzik, mégis megállja a helyét, a küzdelem oldaláról nézve ugyanis, valódi csatáról beszélhetünk a szó nemes értelmében. Földön vízen, ki a leggyorsabb széles e vidéken? (valami beépíthető turbó?)
Kiküldött tudósítónk a helyszínről jelentette, a fehér galambok százai már a röptüket gyakorolják, Béla bá lufikat hozatott ezrével Tajvanból, a Polgármester úr azon aggódik, kész lesz e időben a leszállópálya, (Bélám a traktorral túrjál még oda egy kupaccal) díszvacsora, parádé, no meg a lampionok erdeje… és így tovább. Tényleg.

Kicsit sovány. A darabszám. Persze könnyű nekem, hogy nagy a szám, de ha már sovány, legyen vigasz, aki itt van, az ott van, nem igaz? Szóval lehetne több KSI-s induló, bár másnak is helyet adni, mindenképpen lovagias gesztus.

A szállás, utazással kapcsolatban keressétek Gyöngyi nénit : hajnal@net-tv.hu ill. 0670 703 1894

Alant pedig lista, lista hátán…

Kiírás:  ITT 

ELIT Egyéni Lista:  ITT 

ELIT Váltó Lista: ITT 

KSI Váltók/Csapatok (tervezett):  ITT 

...és velünk úszik a lampion is

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

harcra készen

(M_Eszter, 2015.10.07 08:10)

Nekünk nagy büszkeség ez, bármi is lesz a vége. Harcos kis csapatunk szerintem győzni fog - önmagát mindenképp legyőzi, legalábbis ;-)