Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELIT BAJNOKSÁG Névlista és a kiírás

Kedves Barátaim, hát itt van!
Az egész éves teljesítményetek eredményeként, a versenyek csúcsa, a nagyszabások legnagyobbika, a király. A tizenkettő egy tucat népi jelentésétől mérföldekre keletre trónol a világ tetején. Az öttusában használatos értelmezése, a különleges, bámulatos, csodaszép szavakkal írható csak le, sormintával és egyéb díszítésekkel kirakva, mintegy tetézve önnön rangját, hatalmasságát, szemek csillogását.
Egy reménysugarat azért felvillantanék a tartalékoknak hátha jeligére, és a talán, néha előforduló csodáiban bízva, mert valós személy ő, a szerencsefia… (e tájékoztató még nem végleges)
A szövetség buszokat indít, szabad a vásár, s ki lenn maradna a két nap között mulatni, jelezze nekem a szállásfoglalás végett és persze miatt.

Akkor lássuk a medvét!

Az ELIT lista:ITT  (nagyítsátok)

és a kiírás: ITT

Király, mi?!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

elit

(M. Eszter, 2014.10.07 21:09)

Gratulálunk a zászlóvivőknek! És a váltókról mit lehet tudni?

Re: elit

(Gyula bá, 2014.10.08 01:08)

Egy váltó még hátravan

Re: Re: elit

(M. Eszter, 2014.10.08 11:55)

Azt tudom...De úgy látom, végül azok indulhatnak a váltó-eliten, akik amúgy is rajta vannak az elit-listán. Jól gondolom (bármily furán is hangzik ez...)?

Bp.Anyácska utca

(Véberék, 2014.10.08 09:24)

http://www.ricsovary.hu/preloader_magyar.html Tisztelt szülők! Az Elit Kecskeméten 2 napon át lesz megtartva. Ezért azt gondoltam mi lenne ha Szombaton megszállnánk valahol és a két verseny között Tartanánk egy mini bulit. Azt is szem előtt tartva hogy a gyerekek ki tudják piheni magukat. A fenti linken elérhető szállás egyéni kedvezménnyel 4000 Ft/felnőtt 2000 Ft/gyerek reggelivel ez a lista ár -50% Danubius kedvezmény a vacsora is kedvezményes ha valakit érdekel kérem e-mailben 2014.10.13.-ig jelezze veber1@citromail.hu vagy telefonon 06302848192 sportbaráti üdvözlettel Véber János