Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELIT eredmények és...

Ahh, itt a vége, futottunk is véle. Gyerünk! Pörög a kar, teker a láb, dobban a szív. Így volt. Egész évben, versenyről versenyre. Vitt előre az akarat, a győzelem vágya, a helytállás kötelessége. A tiéd. Mi kívülállók, izgultunk, szerettünk és drukkoltunk érted. Öröm, bánat, ragyogás, könnyek… látod kishaver, mi minden?! Egy egész világ! Egyetlen perc, utolér, magával ragad, visz előre láthatatlan karjain, végül eggyé lesz a teljesség kerek egészében. Köszönöm.

Jöhet nyár, eshet hó, elveszett, megtalált, igen és nem…. folyton változik. Egy a biztos: edzeni kell. A jó hír, hogy minden vég, valami új kezdete. Nekem maradt az integetés, neked a remény, egy új kapujában.
Novák Réka Simon Gréti Scholtz Orsi Tóth Bogi Berthold Ákos Kórodi Balázs Török Tivadar Vígh Zoli
Így lesz pár év egy pillanat… Sok sikert! Magatartás, szorgalom, ötös. Mondhatnám, több helyünk lesz a pályán, csak azt nem tudom még, mikor múlik el az üresség…

Te hányadik lettél? Ranglista 2012.
Gyurka Manó
Juhász Krisztina
Pontszámok alapján. Éremtáblázat szerint fordítva. Felállva tapsol a közönség. Szép volt Jó volt. Köszönjük.

ELITT eredmémyek: ITT

Roló

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Köszönjük GYULA!

(Kórodi József, 2012.10.23 17:43)

Tiszetelt Gyula!
Én nem vagyok a szavak embere, de mindenképpen arra gondoltam, hogy egy olyan edző mint te ezen a fórumon is megérdemel egy pár köszönő szót, mindazért a fáradságos, türelmes és szakszerű munkáért amit évek óta végzel azokkal a gyerekekkel akik csak egyszer megjelennek előtted és kijelentették "öttusázni akarok".
Mi szülők az egészből csak annyit láttunk, hogy a gyerekeink szívesen jártak edzéseidre, élvezettel meséltek mindig arról ami az edzésen történt és minden általad szervezett programon ott akartak lenni.
Az a gyerekszerető, barátságos, sportkedvelő pedagógus, aki minden nap ott állt előttük és tanította, biztatta őket, szempillantások alatt elérte azt, hogy mindent megtettek azért, hogy edzéseidre el tudjanak menni.
Nem teher, hanem öröm lett számukra a sport és érezhető lett rajtuk a tőled kapott versenyszellem, a győzni-akarás.
Ahogy te az öttusáról tudsz beszélni nekik az mindig csodálatra méltó volt és elérted náluk, hogy ők is ennek a sportnak a szerelmesei lettek.

Én úgy érzem, hogy ha a magyar sportnak sok ilyen "Gyulabája" lenne mint te vagy, akkor nagyon sok gyerek sportolna és szeretné meg a sportot Magyarországon.

Mi NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK a hozzáállásodat, a gyerekek és a sport szeretetét és mindent amit gyerekeink tőled kaptak az együtt töltött évek alatt.
Bízom benne sok ilyen jó edző van még a KSI-ben.
Sok sikert és sok ügyes gyereket kívánunk neked edzői karriered folytatásában. ;-)

Maradunk tisztelettel,
Kórodi család

Re: Köszönjük GYULA!

(Gyula bá, 2012.10.23 17:58)

Köszönöm szépen! Sírok-nevetek...

Köszönjük!

(Novákné Henriett, 2012.10.21 08:00)

Köszönjük szépen ezt a hat gyönyörű évet, amit Réka a te kis csapatodban tölthetett! Tele volt élménnyel, jókedvvel, munkával és játékkal. Mindezek gyümölcse Réka esetében egy elit első, egy elit második, egy elit harmadik, valamint most, az idősebbek között egy elit nyolcadik helyezés lett! Eszter is szívesen emlékszik vissza a veled töltött 4 évére, és ha csak teheti, egy-egy edzésre visszanéz hozzád! További sok sikert kívánunk a kicsikkel!

Re: Köszönjük!

(Gyula bá, 2012.10.21 08:30)

Én is köszönöm!