Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELIT lista 2 ... tűnő változat

Véglegesnek tűnő lista. Tűnő, mert néha eltűnik egy-egy név a szemfüles tanulmányozásnak köszönhetően. Fogja magát és kitúrja a végén helyet csípett delikvenst a listáról, akárha ott se lett volna. Várjatok még az örömtüzekkel, vidéki nagymamának küldött meghívókkal, ám ugyanitt, (a másik oldalról) lehetsz te a mégis… ez a minden lehetséges, meg annak ellenkezője törvénye. Ki van ez találva, én mondom. Ahhoz, hogy miként számolják, persze nem ártana tudni a „képletet”, szóval, aki nem hiszi, járjon utána!
Váltóhelyeken a bejutott egyesület neve szerepel, a csapat összeállítása azonban edzői feladat. Zsuzsi mé nem a Pistivel javaslatokat hálásan köszönjük! Bele se merek gondolni, mennyire nehéz lenne nélküle. Hogy mi az igazságos, valamint a mi lett volna ha, pusztán nézőpont és jövőbelátás kérdése, ami legalább annyira hasznos, amennyire a teteje hiányzik…

Tán a Margitszigeten. Ez a hír járja a helyszínt illetően, hamarosan kiderül.
Hallod? Itt a vége! A téli háziversenyeket leszámítva, az utolsó versenyünk. Innen nézve egy röpke pillanatnak tűnik, ahogy elszaladt az egész. Mindig ezt csinálja, sehol egy fék, folyton ez a száguldás…

Neked, aki bejutottál, köszönet és gratuláció! A többieknek is jár, hiszen társak, edzőpartnerek vagytok, így kerek a történet. És gatyát felkötni, erősödni, hajtani, szabad az út, szabad a pálya. Mindenkinek.

ELIT egyéni  ITT

Váltó csapatok ITT

Más.
Sokszor beszélünk róla. Vélemények, hiedelmek… hogy is van ez? Szerintem hallgassuk meg! A Magyar Öttusa Szövetség által szervezett előadásra hívlak benneteket kedves szülők. Izgalmas téma, neves előadók! Mert sportol a gyerekem, például ezért.

A téma  ITT

Jelentkezés rá  ITT

Hajrá mi!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

előadás

(M. Eszter, 2016.10.06 08:41)

Szia! Az előadásra szülő nem, csak az egyesület jelentkezhet, így hát nektek kell jelentkezni, és megadni a részt venni kívánó szülők/edzők számát. Én mennék szívesen, úgyhogy az már 1 :-)
Elit-lista pedig...tényleg izgalmas a számítás: hogy lehet Emma 11. helyen, ha 10.-nál rosszabb helyezése sose volt... (És az előzetesben még 7. volt...). No de mindegy is, innen szép a szépítés :-)

Re: előadás

(Gyula bá, 2016.10.06 08:49)

Valóban! Köszi.
... szerintem még tart a számolgatás