Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Első nap - ELIT előzetes - Tiszta lap

Helló! Újból itt, hát nem csodálatos? Ami nincs, az általában hiányzik, addig a pontok biztosan, míg megkaparintod, vagy nyakig nem ülsz benne megint. A képzelet játéka. Úgy szórakozik, hogy neki áll színezni a lelked mardosó „mértnincsvelem” tárgyát, majd a maga valójától jócskán fentebb, valamilyen mesevilágba repítve, hőskölteménnyé nem válik, ahol ódák zengenek, sóhajok pengetnek aláfestő zenét, és ingyen fagyit osztanak. Egy teljes hónap edzés nélkül, vagyis kinek mennyi, mert van az több is egyeseknek… na de ez már csak így volt van lesz amióta világ a világ, s a hagyományt őrizni szokás, megszakítani furcsa lenne. A kérdés: mardosott-e hiányérzet? Válasz 1. Miazhogy! 2. A szünet vége, az mardos! 3. Oké, de váltózunk?

Új tanév, új füzetek. Ugye milyen szépen mutatnak az üres lapok? Olyan tiszták. És tiszta lapokkal, akár kezdeni is lehet valamit. Újra írhatod az edzések számát, erejét, a hozzáállásod egy merőben más szögből vetheted papírra. Amennyiben az eddigiek rendben voltak, csak annyit írj hozzá, amennyivel „öregebb” lettél…

…”az Elitbe való bejutás feltétele a legalább 4 egyéni versenyen való részvétel volt. Továbbá szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a Magyar Kupa 5. fordulója már nem fog beleszámítani az Elitbe kerülés eredményeibe, sem indulási számban, sem eredményben, mint ahogy ezt már a szezon elején kihirdettük.” – így szól az idézet, amit a szövitől kaptam.

… és küldtek egy előzetest, a miheztartás végett. Lehet böngészni, óvni, sopánkodni, meg ami eszedbe jut róla. Szóval még nem hivatalos, csak majdnem.

Első edzés szeptember elseje péntek!
Én azért utánaszámolok, hátha elírta valaki, és még tart a nyár. Még hogy szeptember?!

ELIT egyéni  ITT

ELIT váltó  ITT 

merules.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.