Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


És tessék mondani, jól bánnak itt önnel?

Kicsit lemaradtam a napi vonatkozású események írásos követésében, de olyan gyors, hogy csak loholok utána. Kánikulában hóesés?  Behavazott… Pedig történések igenis vannak, mert úgy sose volt, hogy valami ne lett volna. Ez nagy igazság, életfilozófiai vonatkozásban is, hát még, ha öttusa táborról beszélünk! Szeretném hinni… nem, ez így nem jó… Tudom! A titok ott él mindenkiben. Az a megfogalmazhatatlan valami, ami egyedivé, és különlegessé tesz valamennyinket. Felszínre hozni, megmutatni, élni vele, már a te dolgod. Néha megigazítom a búvárszerkót, és drukkolok a sikeres halászathoz.  
Csapatonként kisorsolt helyszíneken interjút kellett készíteni, megszólaltatni embereket, munkáról, sportról, a hogysmintekről. Valamint tárgyi bizonyítékokat szerezni az emberi szívesség létezéséről. Lett biciklicsengőnk, aláírt igazi műanyag poharunk, golyós toll, amivel írni is lehet, prospektusok, egy alig gyűrött szalvétánk, fotók, videók, viccek, képek. Dőzs!
És ettől gyorsabban fog úszni? Lefogadom!
Délután aquatlon. Úszás-futás-úszás, egyéni és csapatverseny. Adott táv a vízben, kislisszolni a rácson, szaladni fák mögött, pad előtt karikába, slissz újra a vízbe, és megint úszni, úszni még…
Holnap lovaglás. Sajnos csak vadlovat sikerült szerezni, állítólag olyan szilaj, hogy a tűzokádás sem áll távol tőle. Ajaj! Sárgarépa, kockacukor, alma, erősen ajánlott.

  

Hogysmint

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ha nincs..

(Hajabácsné Linda, 2011.07.14 20:14)

Kedves Gyula!

Légyszi tedd fel ide, a honlapra, ha a bejárós versenyzőknek elmarad vagy más időpontban lesznek a másnapi reggeli/délelőtti edzések! Köszi!
Jövő héten táboros lesz Boti. Mi lesz az utolsó héten? Lesz még tábor v. csak edzések?
Jövő szombaton ismét verseny kontra Balaton-átúszás! Vajon milyen idő lesz?!

Re: Ha nincs..

(Gyula bá, 2011.07.14 20:24)

Jövő héten, és azután is lesz még napközi tábor. A lovaglás programot előző nap megbeszéltük, hogy 9-re megyünk, ezért is kértem a vesenyzőket, 6-ra menjenek úszni. (Az info, biztos lekéste a vonatot) Egyéb változásról nem tudok. Imádkozzunk, hogy így legyen :)

Re: Re: Ha nincs..

(Hajabácsné Linda, 2011.07.14 20:30)

Mivel az infók igen sokszor lekésik a vonatot, ellenben én, naponta többször!!! megnézem a honlapot, így igen praktikus lenne, ha le is írnád, amit mondtál. Akkor biztos, hogy hozzájutok a megfelelő információkhoz.
Légyszi-légyszi......
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Re: Re: Re: Ha nincs..

(Gyula bá, 2011.07.14 20:43)

Kész hajcsár! Vágtából néha poroszkál a szegény pára... Gyűjtögető életmód. Hol rőzsét, hol erőt, ilyesmi...

Re: Re: Re: Re: Ha nincs..

(Hajabácsné Linda, 2011.07.14 21:51)

Jól van na...

Zugló

(Halászi Anyuka, 2011.07.14 18:19)

Nagyon jó a tábor, sok-sok élményt élhetnek át a lurkók! Örülök, hogy megtaláltalak Titeket!

Re: Zugló

(Gyula bá, 2011.07.14 19:56)

Örülök én is, és köszönöm :)