Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fedett pályás kéttusa - Eredmények

Megnyúlt árnyak, aranyló színben úszó mindenség. A felkelő Nap varázsa. Jó reggelt! Horizont takarójából nagyot nyújtózva kászálódik elő, ragyogó arcán az örök élet és enyém ez a nap ígérete. Húzzunk barátom, mi Fehérvárra, te fel az égre, hódítsuk meg ami arra vár, hogy legyen. Te vagy a főnök, tudjuk mindannyian, kelünk mikor kelsz, járunk kijelölt utadon, cserébe annyit csak, a napos oldalaid száma és az árnyékra vetődés aránya, legyen több, az első javára…

A káosz szó megalkotását, kéttusa versenyek ihlették, amit azóta is hűen támasztanak alá. A keresztbe kasul, a ki jön, hol van és az egészre nézve, mi van(?) történései, szabad utat engednek ezen áramlásoknak és pont úgy áll fejtetőre, ahogy a tesiből felmentett Béluska, egy tigrisbukfenc bemutatóján. Kiutat találni a labirintusból, gyerünk kisegér, vár a sajt! Menj az orrod után, különben elorozzák és állhatsz ott megfürödve, ami messze nem azonos a megúszottal. Ha meg nem is, le azért sikerült, s végére az is kiderült, hány hossz a hat hossz. Négy? … Tud valaki egy alig használt olcsó mikrofont? Mikrofonpróba egy kettő három… a következő futam az U100, na hopp, az én vagyok.

A futáson az történt, hogy a fedett nyitott lett, mert száz ágra sütött. Ettől aztán oly színes lett, hogy a szivárvány feladta a harcot, tönkreverte szegényt az események bíbora. Volt itt kérem sírás kacagás, hősies egy lábon futás, félkör hátrányból félkörös győzelem, s tovább. Variációk egy verseny nyomvonalán. Hogy a februári napnak foga van? Lassan olvad a jég…

Jó tudni, ha te kilenc vagy, az tíz, a tízéves, tizenegy… az 'U-val" jelölt korcsoportok tengerében. Lehet mondani, a rendszer adott egy plusz pontot, csak úgy grátisz és erre őt magát is meg kellett tanítani, ezért a késedelem. Mostanra  a  legkisebbekkel együtt, minden a helyére került.

Ranglista 2015. Startra kész, le ne maradj!

Kéttusa eredmények:  ITT

Négytusa felmérő:   ITT

 

Szemben a Nappal

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

U10 eredmények

(M_Eszter, 2015.02.16 22:06)

Már fent van a teljes lista a pentathlon.hu, az U10 eredményeivel együtt.

Re: U10 eredmények

(Gyula bá, 2015.02.17 05:55)

nekem is, köszi

Budapest

(T.Sándorné, 2015.02.16 10:40)

A 2006-os születésű gyerekek eredményét hol találjuk meg??

Re: Budapest

(Gyula bá, 2015.02.16 10:52)

Nem tették közzé (eddig, lehet így is marad)
:(

titkos eredmények

(M_Eszter, 2015.02.15 09:45)

Remélem azért közzéteszik az U10 eredményét, még akkor is, ha idén "csak" emlékérem jár (persze ezzel is nagyon boldogok). Nőttön-nő a nyerni és küzdeni akarás, no meg a motiváció! :-) Szép nap volt.