Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Felmérő háziverseny 2016

Nagyon régen, az én esetemben ez sajnos súlyos évek, (a francba tényleg) olvastam Maupassant novellákat, szóval egyikben a hóesésről írt. Sűrű pelyhekben hullott valami kietlen tájon némán, hangtalan, s ahogy ott állt alatta, egyszer csak meghallotta a síri csönd neszét, az alászálló pelyhek surrogását. Talán érzékek játéka, mert mi zajt csaphat a csönd, de ott a szobába, könyvvel a kezemben, meghallottam én is. Na, így mesélni, hogy hallj a csendből, lásd a nézésre láthatatlant, érintsd a megfoghatatlant, ami nem kitalált szülemény, hanem nagyon is létező különlegessége a válaszokat kereső létünk miértjének.

Háziverseny és hóesés? Hiszen sütött a nap! Hát ezt jól benéztem. Érzéki csodálatom léphetett működésbe a tömegjelenet láttán és próbálok én is úgy mesélni róla, hogy halld jelentését a szavakon túl.
Tudod mi a tantusz? Olyan kis kerek izé, aminek le kell esnie ahhoz, hogy leessen…

Mit nekünk lefelezett pálya, növesztettünk másikat. Legközelebb a kőkupacot is bevonjuk, akkor lesz csak igazán múltat idéző terep a futás. A verseny izgalmát egyébként valóban fokozza, mikor eltűnsz a végeken és nem tudni hol bukkansz majd elő. (vagy utó)
Először üdvözölhettük Megathlonos testvéreinket hazai pályán, gyertek máskor is! Ne vegyétek zokon, ha elkalapálunk benneteket, tudjátok a testvéri szeretet nem ismer határokat. Visszavágónak szívesen állunk elébe, csak hívnotok kell, de kalapácsot viszünk, szólok előre. Köszönet jár a segítő szülőknek, akik önként vállalták a kijelölést, az ajándékokért nem különben. Érem csoki könyv ceruza bögre, folyjon hát örömök könnye, és soha ne töröld le…
A képeket láttad már? Irány a facebook!

Szolgálati közlemény:
Sok mindenről fogok írni hamarosan (tavaszi szünet, Dagály, edzőtábor, helyettesítés) ezért arra kérlek, étkezés után naponta háromszor, tégy egy pillantást az oldalra. Sok folyadék, pihenés gyanánt ajánlott recept nélkül kapható, lázcsillapító.

Ó azok a csodás eredmények:  ITT

Így sír aki nevet

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.