Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Harmadik hét

Emlékezetes. Úgyis mint hőguta, úgyis mint az összes tudásom latba vételének hiábavalósága. Kevés voltam, akár a vízi pisztoly az erdőtűzhöz. Próbálkoztam, mondtam erre, s lett arra és fordítva. Küzdeni, harcolni valamiért fontos, gyakran hív csatára az élet, de a fehér zászlót sem véletlen találták fel… én kitűztem. Ha valami balul üt ki, azt mondják: rosszkor rossz helyen… lehet, csak érnie kell még, és a savanyú zöldből, lesz majd édes piros. Remélem.
Csapatok nem lévén, egyéni versenyek ütötték fel a fejüket imitt amott, aminek én is résztvevője voltam, és fényes győzelmet arattam, a fejem a falba kategóriában. Mielőtt bárki megbántódna, gyorsan hozzáteszem, „Lesz ez még így se” …és sebaj! Nem véletlen történnek dolgok, ezért a türelem elavult régi változatát most frissítem. Letöltés indul.

Rózsa?

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Budapest Anyácska utca

(Véberék, 2012.07.07 22:17)

Szia Gyula mi most 2 hétre elköszönünk egyesítem családomat Bius Fonyód Cintike Tatáról éppen és elutazunk végre, azt kell hogy mondjam már nagyon ránk fér egy kis pihenés köszönjük a szezont a tábort és Tatát természetesen az utolsó héten még jelenésünk van a szokott módon kívánunk addig is neked kitartást jó időt üdv Jani

Re: Budapest Anyácska utca

(Gyula bá, 2012.07.08 16:10)

Köszönöm. Jó pihenést!